Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 詳影DX-10 Terminator 2 : T-800 ~之~ 值得擁有

HT個支火神炮唧槍身往落比較stable, 但子彈方面就真係兒戲左d.
回復 40# joo200456789

多謝大大嘅消息,小弟會留意下:71:
Ching 請問火神的子彈係咪就咁塞洛個袋到,一話好似你咁應該袋有個彈匤位連洛去的?
啱啱拎咗, 皮褸似乎件件唔同, 衫袖前臂窄又長, 睇黎要重穿:78:
啱啱拎咗, 皮褸似乎件件唔同, 衫袖前臂窄又長, 睇黎要重穿
Oldcat 發表於 12-11-2012 05:10 PM

我等緊你 d車震相 :71:.......
我等緊你 d車震相 .......
滴滴仔 發表於 12-11-2012 05:13 PM

大舊佬噃.......點震呀師兄
    :no:
貓大美圖百看不厭!:handshake:
大舊佬噃.......點震呀師兄
Oldcat 發表於 12-11-2012 05:18 PM

有棍就震到架la:36: ..old cat ching
多謝cat兄分享 , 影得清清楚楚 , 各師兄可自行去判斷合吾合自己口味 !!
感謝DR.支持!
catcat 發表於 12-11-2012 01:38 PM

剛剛再睇完cat 大D相,其實戴左黑超新版係似真人好多,如果無左對銷魂菊花眼可以話係本年佳作之一 ............可惜可惜:42:
頭像被屏蔽
戴左超係新版好
唔戴超對眼真係唔得
不過舊版個樣又的確未係好似

講到最後 HT出極都係出唔到隻樣子令人滿意的T2...T800
反而T1同dutch個樣就好似同好有神 ....
戴左超係新版好
唔戴超對眼真係唔得
不過舊版個樣又的確未係好似

講到最後 HT出極都係出唔到隻樣子令人 ...
hotroys 發表於 12-11-2012 09:43 PM

同意ching :71:~~~~~~~~~~~~~~~~~
長帶眼鏡大大不怕染色在臉上嗎.......:73:
感謝Cat兄美圖,仲清過睇實物..同好好的分析,我想補充頭頂個洞開得好靚不易察覺...
同QC幾好,我係一take ok...可能要求一般...呢隻真係性價比高:71:
長帶眼鏡大大不怕染色在臉上嗎.......
Smarties8 發表於 13-11-2012 12:28 AM

小弟好好彩,舊版長戴了兩年都未見染色現象。