Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 邊個似d?

我點睇兩個都唔似!:72:
咸魚青菜各有所愛!你話似我都冇計!:38:
DX10 真係似!!!

似 Terminator Salvation Arnold Schwarzenegger 替身

係後生 20 年嘅替身

一模一樣!!!! :34:

實物又不是太差,收貨了:51:
回復 74# KAWS
X2:71:
頭像被屏蔽
DX10 真係似!!!

似 Terminator Salvation Arnold Schwarzenegger 替身

係後生 20 年嘅替身

...
Gretzky99 發表於 8-11-2012 11:49 PM

好似只係個身體用替身,個頭係CG來的
小弟新舊都有,我個人睇落去新呢隻真係似過舊果隻。
題外話...傳聞HT呢隻貨cut單cut得好厲害,今次事件可能 ...
KAWS 發表於 8-11-2012 11:42 PM

有可能bor:66:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實係我眼花定電腦有問題!?點解我見到響十幾個鐘前插到反皮,又話垃圾豪幾舊都唔攞既玩家,幾個鐘前響DX10派貨日期既POST度話好開心有貨攞?有冇師兄話我知係咪我時運高!?
打手最似... :45:

其實我都想表達吓,好多師兄不滿已經唔係似與不似嘅問題,而係大貨不及版靚,例如batman dx嘅christian bale個頭雕咁,唔係唔似,但當初個辦係靚啲,相信好多師兄都覺得. 但現在隻t800真係同官圖有出入,尤其對眼係有問題,以前hottoys好多時大貨比初版靚,就算版唔靚都會照訂,因相信hottoys會改得更好,但近年啲product已沒有希望改得更好,只期望比番個辦一樣已心滿意足!但我未去睇實物,不敢講係咪差,但睇完師兄啲相係有少少失望,依隻我期待好耐:56:,當然每個人觀點唔同無須要其他人認同自己,如睇完實物ok的話我都會照收,如不接受未放單,不用勞氣嘅,hottoys啲嘢算好喇,起碼你唔鍾意,原價放張單問題不大嘅!不過近年hottoys做起咗,有時候大貨水準唔穩定係事實,不過現時又有幾多喺hottoys嘅水準,希望enterbay, blitzway加把勁,咁我哋買家多啲選擇!
頭像被屏蔽
La,首先我想講我未攞貨既  (¬_¬)但見咁多位師兄講未見過實物唔好批評咁…係我明,相片角度,光暗呢d可能對實物觀感有所影響,但問題係實物同個版好大出入喎,改唔係問題,唔好改完仲差過之前吓。。另一個樣黎喎。。對眼同上色係呃唔到人,係失望ma點解呢度唔可以接受其他聲音,大家討論下者,今朝有個回水post見到都無左,雖然唔係我開post,但我覺得好恐怖者,讚就接受,批評就過主。。咁我真係睇完相真係見到大貨有問題ma。。唔係話人云亦云,如果件貨係誇啦啦既,就唔會有咁多反面聲音啦。。
其實係我眼花定電腦有問題!?點解我見到響十幾個鐘前插到反皮,又話垃圾豪幾舊都唔攞既玩家,幾個鐘前響 ...
uno12121 發表於 9-11-2012 12:01 AM

師兄我都見到呀,之前佢喺DX10集中討論個post彈到隻DX10一文不值,開口埋口話係垃圾,跟住喺DX10派貨日期個post又慶幸自己第一日訂有得拎,仲要串人話收貨嘅人玩開孩之寶:38: