Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 邊個似d?

晏晝睇見 D 話會去消委員呀∼ 叫律師朋友個 D 真係笑左出黎 !!!
ryantsang84 發表於 8-11-2012 07:36 PM

話去消委會投訴果個係我沒錯,依家我不滿既point唔係佢新舊頭之間既比較(我都沒舊ver)我不滿係佢HT每次都官圖出靚靚,大貨就貨不對版要人硬食呀!你自己睇下佢昆人落訂時果張官圖啦,見到你呢d自欺欺人又唔理解人意思既醒目仔,我笑左出黎
多謝真心分享。明知唔同既角度、燈光、鏡頭都會令到隻figure唔同;個幾個專家吋人地影相團隊影得好過實物幫 ...
kofumanutd 發表於 8-11-2012 09:44 PM

個個影都唔同較果........單一隻影真係有難度.......
加上好多人都覺得舊果隻係最好既.........
但一拍埋就知咩事.......我冇話佢好好........只係想比d人知道事實係點.........
個個影都唔同較果........單一隻影真係有難度.......
加上好多人都覺得舊果隻係最好既.........
但一拍 ...
lcm44bb 發表於 8-11-2012 10:36 PM

多謝師兄既分享 , 實踐去比較 , 總好過空口講白話黎得好 :71:
話去消委會投訴果個係我沒錯,依家我不滿既point唔係佢新舊頭之間既比較(我都沒舊ver)我不滿係佢HT每次都官 ...
fruitswai9 發表於 8-11-2012 10:34 PM

你既然話HT每次都係官圖靚,厄你落訂,即係唔止厄你一次啦,咁你仲咁蠢俾HT厄咁多次?唔等現貨先買?我見你自打咀巴,我都真係笑咗出黎:x
多謝樓主真心分享!
我自己今晚在ht門口看了實板,的的確確真人比上鏡似,個人認為可以收貨的!當然總有喜歡老化一點的外型,戀之就各有千秋。

其實相片往往不能盡信,打燈及角度已有影響,再加上不同顯示器所出來的感覺都可以有很大的影響。

其他版友於未了解真正的事實前往往一窩蜂作出詆毀,靠的只是相片分享的幾張,其實只要細心一點,理性一點,憑各版友多年的經驗,不難有一個結論就是應該自己親眼去證實一下,不能人云亦云,還是某些版友們真的較為易受到影響及易被欺騙嗎?

再一次多謝樓主提醒及分享。。。。。。!!!!!讚!!!
果D 垃圾係甘架啦,又話乜又話七,又話博洛吾夠實,吹水本領咪叻叻lol:45:
睇兩張又話如何如何大樹菠蘿,實物都冇掂到就認屎認屁:38:
現在睇完樓主個對比,當堂放心晒!:78:
多謝樓主真心分享!
我自己今晚在ht門口看了實板,的的確確真人比上鏡似,個人認為可以收貨的!當然總有喜 ...
Usteakum 發表於 8-11-2012 11:00 PM

可惜td依家好多人都係人云亦云.........
係唔係都踩左腳先.........
好老實大貨要同辦一樣好有難度.........果時個辦都好多人插啦.........
亦有好多人話新板唔似舊板最似.........
你既然話HT每次都係官圖靚,厄你落訂,即係唔止厄你一次啦,咁你仲咁蠢俾HT厄咁多次?唔等現貨先 ...
roywong816 發表於 8-11-2012 10:50 PM

可能個大哥吾係聖鬥士五小強,所以同一招都係甘中:66:
你既然話HT每次都係官圖靚,厄你落訂,即係唔止厄你一次啦,咁你仲咁蠢俾HT厄咁多次?唔等現貨先 ...
roywong816 發表於 8-11-2012 10:50 PM

費事同你呢D滋事分子嘈,九唔搭八都唔知係度串我做咩,我淨係一齊討論,別人有別人說他優點,我有我表達我的不滿,都唔知點解講講下就會有人係度挑事端,我唔會同小人嘈,講d幫唔到解決事情既話題,版主及其他ching,我是真心喜歡t800這角色才會咁睇重呢隻DX10,所以先訴說我對ht的做法的不滿,我只是對事發言而已,但好明顯有兩位人兄想借此生事,開始人身攻擊,在別人傷口上需盬...算啦,抱歉版大,其實應該要先謝謝你的新舊頭比較圖,看了之後的確感覺好多了(雖然依然憤怒HT的貨跟官圖不似=.=)
首先唔係賣花讚花香:(,我睇過實物,又覺得OK,就去PICK UP了,依家仲玩緊,好開心,其他人講咩都已經唔重要了......但今次件事有D特殊,係有D平時有經驗既ching竟然作出左相反既言論.......算吧,可能我諗多左,td其實好和諧既:74:繼續玩玩具先......
其實次次都話係對可動眼累事,HT可唔可以option俾人要唔要可動眼?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽