Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 邊個似d?

個個影都唔同較果........單一隻影真係有難度.......
加上好多人都覺得舊果隻係最好既.........
但一拍 ...
lcm44bb 發表於 8-11-2012 10:36 PM

舊果隻跟本太老,唔太似……佢先至係“替身“!:54:
回復 107# a_c_e06

吓 !! 師兄爭30分鐘咋 , 比我仲吾抵 :help:
回復  a_c_e06

吓 !! 師兄爭30分鐘咋 , 比我仲吾抵
dvddvdhk 發表於 9-11-2012 09:34 PM

無計,只有等電話:38::38:
衰左双眼度.............................
舊果隻跟本太老,唔太似……佢先至係“替身“!
Spartan113 發表於 9-11-2012 09:26 PM

呢次真係長江後浪推前浪,一代新品葬舊品:DD

似,某D角度,或者帶超囉...!!!!
實物係好過睇相,
但唔會差好遠,
可動眼系統,有等於冇......!!!!
呢次事件令我諗起之前有關阿凡達地台事件 (有興趣既網友可以自己搜索文章)  , 人係會不斷重複自己既錯誤 :42:
阿凡達事件簡直經典笑料,應該要置頂.
今次串人玩孩之寶既某人,亦屬年度風雲人物之選~