Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 邊個似d?

多口問, E+ HT櫥窗前DX07個頭係大貨樣定之前個板黎?
其實DX10都唔差, 係可動眼問題...唔係HT有DX10大貨睇未 ...
rayli0503 發表於 8-11-2012 08:16 PM

大貨...........:ar:
我都有入........一樣係實物靚過相........
師兄聽曰又有新嘢玩,good!
mvp 發表於 8-11-2012 08:15 PM

haha… 係呀mvp兄,呢隻等左好耐!! 你有無訂?
好唔好d?加左燈~但都係手機相:DD
haha… 係呀mvp兄,呢隻等左好耐!! 你有無訂?
Pixiv 發表於 8-11-2012 08:21 PM

無,嗰時諗緊訂唔訂,點知想訂時已經截咗!

舊版太老~
新版太青春~皮光肉滑,同埋有D37/64面都OK 不過一到正面就有D奇怪..
有晒做弟一隻經驗......
又標明係DX版.....如果仲做得衰過舊既就死得啦...
但新既係咪真係好好多?我真係認為唔太多
新做得太青春...雙眼無神..個樣太無辜...
而且同一開始個版差幾多下...唔好忘記收緊DX版價錢..又有做過既經驗..
HT今次表現係絕對唔合格!
好唔好d?加左燈~但都係手機相
lcm44bb 發表於 8-11-2012 08:23 PM

打返d燈, 正好多~~:58:
你新舊一比, 舊版真係好老~~
好唔好d?加左燈~但都係手機相
lcm44bb 發表於 8-11-2012 08:23 PM

件皮褸好稱身 :58:
有晒做弟一隻經驗......
又標明係DX版.....如果仲做得衰過舊既就死得啦...
但新既係咪真係好好多?我真係認 ...
manchung1989 發表於 8-11-2012 08:33 PM

機械人係雙目無神........你可以咁諗..........
戲入面佢比人插穿個身都係冇表情架啦......
太青春就有少少........
有真皮皮褸有全武裝我覺得對於冇舊板既人可以一入...........
回復 2# Pixiv

有時揸住現貨係手先會知道事實 , 淨睇相而狂插既個案 , 呢度真係屢見不鮮 , 不足為奇 :38:
回復 5# kevinwong4ever

師兄請問知吾知派到幾多號單呢 ?
回復 26# lcm44bb

佢地淨睇吾買 , 吾閙就有鬼勒 :34:
回復  kevinwong4ever

師兄請問知吾知派到幾多號單呢 ?
dvddvdhk 發表於 8-11-2012 09:07 PM

2012年4月5日 下午3:00 前訂單:64:
沒有最似,只有更似~~
無訂等下個VER.~~ :$
今晚拎BATPOD順便看看實物,真心講我接受~
唔明點解講到要生要死咁... :38: