Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 邊個似d?

回復 43# kevinwong4ever

多謝師兄資料 , 不過我係 5/4 18:45 單呀 :help:
明天LAW左實物再講, 以個版黎計就新版似D架LA~~  始終係玩具, 唔係真人... 只能近似LA~

多謝真心分享。明知唔同既角度、燈光、鏡頭都會令到隻figure唔同;個幾個專家吋人地影相團隊影得好過實物幫HT賣廣告就職講, 但見到啲影得差既相,就實物都唔比較下(或跟本冇訂/買)便插到上冥王星。希望大家有啲主見,唔好人地講乜就信乜。小弟已訂了一隻。:73:
主要係可動眼慣性問題同皮膚上色重手左......
其它都幾滿意......同07一樣唔上鏡係佢既死因.......
淨睇 ...
lcm44bb 發表於 8-11-2012 08:11 PM

可以咁講,Version 2.0 蝦人影/玩:36:
點都好,要多謝大大雙頭相以正視聽:77:
遲D拎咗要花D心思影Lu :60:
回復  kevinwong4ever

多謝師兄資料 , 不過我係 5/4 18:45 單呀
dvddvdhk 發表於 8-11-2012 09:22 PM

唔緊要,好多大大撻訂~~~~~~~~:he:
有比較下, 新版係較好喎:78:
經常都係影相影得唔好就俾人嘈, 影相同拎上手係兩回事啦:67:
唔緊要,好多大大撻訂~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 8-11-2012 09:47 PM

咁又係 , 有可能好快派到比我 :p 我無問題架 , 一call即取貨:handshake:
其實係上色差左,可動眼又係死症…
已取貨:71:實物在手,新版真係靚仔過舊版!
收貨超正:love:...........
我隻DX10 個頭雕花咗.......:56:
睇到d插插插既回文 , 有時真係覺得香港人可能實在太大壓力 , 少少野就會爆煲 , 只要有人煸動 , 就更加有如火上加油 . 咁又何必呢 , 玩具一件 , 廢神勞氣自尋煩惱 , 又點會玩得開心呢 , 小弟直言 , 不喜隨便插 .
大貨...........
我都有入........一樣係實物靚過相........
lcm44bb 發表於 8-11-2012 08:19 PM

原來大貨黎, 我見咁靚仲以為係板!
可以咁講,Version 2.0 蝦人影/玩
點都好,要多謝大大雙頭相以正視聽
遲D拎咗要花D心思 ...
Oldcat 發表於 8-11-2012 09:45 PM

真係好蝦人影........影好多張都唔得.........
最後用一齊影黎做結論.......冇得握.....
係上色重手左..........
唔緊要,好多大大撻訂~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 8-11-2012 09:47 PM

插硬水:78::78:...................