Toysdaily 玩具日報

[分享討論] (更新#51或#1紅字&#68)Hot Toys MMS177 The Dark Knight Rises: Bat-pod 坐的疑惑

:71:Nice setting, thanks for your sharing! I'm still waiting to get my DX12 & batpod.....:36:
好好既教學~好多人冇試過就咁聽人講就話唔得~上唔到~
其實可能好多人係唔敢屈~好老實我拎左返屋企後都係咁屈睇下可以屈到既幅度有幾大~
所以知道係上到老電~但係太多人唔敢屈~所以話上唔到~又話會出第二水~
唔該哂ching既教學!!:71:
好帖一定要支持下!!!
因為小弟未拎到batpod,之前又見到好多ching話dx12坐唔到batpod,搞到小弟仲打算追番隻mms71用黎坐batpod display,睇黎依家已經唔洗了:78:
回復 33# Softsong

再晤系米比猫女坐啦。。。师兄
支持樓主的教學 :71:
但小弟仍然覺得 Batman 咁樣唔算係坐到 Bat-pod 的 :64:
多謝師兄指教,雖然車末到但已不再擔心
Nice Report! Support
真心賞試,心到手到,謝謝賜教!
咁叫騎到?個失頭哥都掂唔倒個knee rest。再者,你
從側面影仲有披肩遮住,另外果邊飛起哂都冇人知啦。

...
batmaniac 發表於 31-10-2012 09:03 AM

係差少少,但都好過大俠你果D掌上壓騎車圖掛:p
人家用心去刻服問題,大俠就持負面挑戰態度,咁點得架:74:
多謝樓主用心分享:71:
,其實在下都有呢個疑惑, 今日至拎Batpod, 都好想試下坐成點:78:
回復 34# bunchan

HAHA,都岩既,不過可能我覺得BATPOD如果冇俾BATMAN坐過就好似差甘D野甘:78:
佢絕技係變身,所以佢會不斷用唔同形態出現~~~~~~~ 之後又番生
kevinwong4ever 發表於 31-10-2012 10:12 AM

佢今次變身穿咗崩~
佢影Batpod張枱同影尋日影部爛鬼舊手機+30蚊林寶匙扣張枱一樣~

多謝樓主分享!

可能有D人要成個坐到正一正先叫坐到!
但玩具不要太應真!

我還未取Batpod,不敢下結論!
但看樓主的圖收貨了!
神作呀!!!!!點解架車可以飛起嫁///
太型啦!
Support. Thanks for sharing.:71: