Toysdaily 玩具日報

[分享討論] (更新#51或#1紅字&#68)Hot Toys MMS177 The Dark Knight Rises: Bat-pod 坐的疑惑

網絡世界大家咁高咁大 , 又何需要用你所謂既擦鞋去討好對方 , 擦完又吾會有著數 , 我只係欣賞個d肯用心去嘗試 , 不論成功予否 , 盡力去做既師兄既心機 , 一d只係齋講吾做既一類 , 真係回都費事回 , 當然連說話都吾會引用 , 面就人地比 , 架就自己丟 , 就係咁簡單 , 不喜隨便插 .
師兄咁有心,點都好過D變身白痴仔搵D figure 係個mon 前面影D低B相!!:71:
Thanks ching既教學先:77:

仲有個問題想問問, DX 12 褲浪拉到盡,我自己個隻大約拉到兩隻腳板可以踩到腳踏位,但咁樣既話大脾內側個兩塊滴膠就會長期比個座位頂住,耐左既話小弟擔心會有兩條痕係個大脾位,唔知樓主有冇咩方法可以令對腳再拉開D~
玩 玩具 , 玩到要變幾次身 , 玩 討論 , 都要玩變身 , 真係情何以堪 ??!!
無論成功與否, 樓主誠意既教學, 我都覺得應該要支持下, DX12 同 batpod 又唔係樓主設計既, 樓主都只係分享一下心得, 等大家可以討論下姐, 我支持 ! :71:
回復 16# dvddvdhk

CHing所言絕對認同:71:同時多謝樓主真心分享心得:77:
師兄咁有心,點都好過D變身白痴仔搵D figure 係個mon 前面影D低B相!!
Dr.AL 發表於 31-10-2012 09:49 AM

:x:x:x 笑咗~~~~~~~~
頭像被屏蔽
玩 玩具 , 玩到要變幾次身 , 玩 討論 , 都要玩變身 , 真係情何以堪 ??!!
dvddvdhk 發表於 31-10-2012 09:55 AM

佢嗰D 爛Post 出極都唔厭個下好嘢!!
Thx Big Big Post ...i will try try tonight !!!!

PS: 強烈要求版主BAN 左小學雞 batmaniac ...雖然佢轉 ...
ricky_lam522 發表於 31-10-2012 10:09 AM

佢絕技係變身:34:,所以佢會不斷用唔同形態出現~~~~~~~:69: 之後又番生
很好的教學,一百個支持,不用理會小學雞。
BATMAN坐得好型~~~
雖然我無batpod,DX12又未到,但都好支持樓主o既包膠,多d有建設o既Post,o尼道就和平好多:71:
多谢楼主既报告,今晚番去试下先~~~
1st time to see a member in here who really play his Dx12 & batpod!!
:71: