Toysdaily 玩具日報

查看: 5501|回復: 44

[Hot Toys] 人人都可以係Batman (Marcus + Wayne)

近排見好多師兄都玩cross-over (好似bun兄咁) , 今日無事做 , 我都手痕整幾張相分享下 , 無相機 , 無技術 , 純粹分享 , 不喜隨便插啦 :34:  (有師兄話我呢句係 : 不喜隨便插 ; 等如講垃圾 , 是但啦 , 最緊要自己玩得開心就得勒 :71: )

1) Marcus + Wayne 既正常頭 3 張 :

.

.

.
2) 戰損頭都整3張啦 , Terminator 配 Batman 仲夠佢打 ??

.

.

.
玩完 , Marcus呢個頭雕都係一個吾錯既出品 , 放落 Batman 既 body 都幾夾呢 ! 多謝欣賞 !!!
Thanks for your sharing. Strongly agreed with you "最緊要自己玩得開心". :handshake:
Thanks for your sharing. Strongly agreed with you "最緊要自己玩得開心".
cywatt 發表於 21-10-2012 01:22 PM

多謝師兄 !! 非常同意 , 玩得開心受惠既都係自己 ! 對住個人偶玩 (找錯處) 係會玩得好痛苦 , 咁又何必呢 ??!! 師兄之前改造阿Marcus都玩得好精彩呢 :71:
玩得好開心啊大大:handshake:
玩得好開心啊大大
matthewxd1998 發表於 21-10-2012 01:32 PM

係呀 ! 係呀 ! 原來咁換黎換去都幾好玩架 , 有時會有意外驚喜添 !! 多謝呢度師兄既啟發 :64:
c兄,我找到外國c兄post 同你個好相近嘅post
http://www.sideshowcollectors.co ... 112865&page=136
:x
c兄,我找到外國c兄post 同你個好相近嘅post
matthewxd1998 發表於 21-10-2012 03:21 PM

係咪好似我之前學個位專家圈個d圖呀 ? 如果係 , 真係諗番起都好好笑 , 但係都好無奈 , 佢所找到既錯處 , 在小弟黎講真係吾覺得係乜野問題 , 而家咪又開心收貨 , 反而係個位專家最後有無訂或者攞貨就真係不得而知勒 , 都係個句 , 玩玩具啫 , 何必咁費心神呢 ? 玩具應該為你帶黎歡樂 , 而吾係煩惱 !!! 以下係上次小弟出既圖 , 失禮 ! 失禮 !
Agree 玩得開心就好
至緊要錢比左覺得值就得
Agree 玩得開心就好
至緊要錢比左覺得值就得
hkman123hi 發表於 21-10-2012 04:19 PM

同意 , 同意 , 希望每個玩人偶既師兄都可以抱住平常心同愉快既心情玩就好勒 !!!
係啊:34::34::34::34:
大大開post 支持下先!!~~~~~~:71: it's funny:x
:34::34:面具下既batman,原來個個唔同........
大大開post 支持下先!!~~~~~~ it's funny
kevinwong4ever 發表於 21-10-2012 05:42 PM

多謝支持呀師兄:64:
面具下既batman,原來個個唔同........
EDMONDLUN 發表於 21-10-2012 06:05 PM

你同我都有機會係batman架 :34::34:
你同我都有機會係batman架
dvddvdhk 發表於 21-10-2012 07:09 PM

:!:!我係港版BATMAN~