Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dvddvdhk

[Hot Toys] 人人都可以係Batman (Marcus + Wayne)

好想睇下 joker 頭配 batsuit ...... :58:
好想睇下 joker 頭配 batsuit ......
Boris_C 發表於 21-10-2012 10:51 PM

相信個效果一定會好爆 , 諗起都覺得會好有趣呢 .
冇錯~玩得開心~先係最緊要~
sonsonsun 發表於 21-10-2012 09:51 PM

如果同師兄簽名檔個班女女一齊玩會更開心呢 :46:
支持樓主!
玩具應該係咁玩嘅
haha_muse 發表於 21-10-2012 10:07 PM

多謝支持 !! 大家一齊開心玩玩具 !!!!
贊同!最緊要玩得開心!
上帝 發表於 21-10-2012 10:16 PM

多謝 !! 玩得開心便是福 , 買到好玩具是運 , 相識到志同道合既師兄係緣 !!!
回復 33# dvddvdhk

hahaha~我都好想玩埋一份~:46:
回復 36# sonsonsun

人生得意需盡歡 , 莫使玩具放在盒 :p
回復 37# dvddvdhk

好句好句~敬佩敬佩~:DD
大大又消滅左一張單啦!! 呢個頭又幾襯喎!!

回復 39# Pixiv

都 o.k. 架 , 都幾fit , 係帶吾到個脛套啫 , 反而係bruce個頭就放吾到落marcus個身度:30: d單消滅極都仲有7張 , 都吾知點解 ??:70:
haha…七張單好快搞掂…不過等待途中ht又可能殺我哋一個措手不及…好似今年都無諗過可以買番Mark 1, T-800, Predator 2 … 呢道“人人都可以係Batman“可唔可以貼相? 我都想影張惡攪吓
haha…七張單好快搞掂…不過等待途中ht又可能殺我哋一個措手不及…好似今年都無諗過可以買番Mark 1,  ...
Pixiv 發表於 30-10-2012 12:35 AM

梗係可以啦 !! welcome加歡迎 :57:
真係要玩得開心, 俾左錢就盡情玩吧!!!
人人都可以係蝙蝠俠....haha 亂入吓先!!

回復 44# Pixiv

小丑+batman+鐵板餐 , 好豐富喎師兄 , 哈哈 :71: