Toysdaily 玩具日報

查看: 4810|回復: 20

[玩具攝影] 3A Ambush 與 bbi Ruby 女技師 cross over

剛取了 3A Ambush 的時候,不知道怎樣拍照才好,
因為沒有 Ambush 控制器,所以不可以加上人物去控制,
但最近製作了一位女技師,於是索性把她與 Ambush 來一個cross over...
當初用了一個普通的女頭,韓國女頭,最後bbi Ruby勝出,
因為她樣子有小許跳皮,不太嚴肅比較好,大家認為呢?
相片影得麻麻,請勿見怪!!

謝謝觀賞!
情境正,女索,讚個好先!
awesome! It would be better if make the girl's body dirty a bit!
CHing 埸景超正, 但點解依個頭靚咁多 ~ ?? :35:

女技師身材一流!:46:
請問幾多號number:DD
女技師身材一流!
請問幾多號number
EDMONDLUN 發表於 21-10-2012 12:54 AM

唔太肯定...好似係K021A
CHing 埸景超正, 但點解依個頭靚咁多 ~ ??
ATOM2003 發表於 21-10-2012 12:50 AM

Kumik嘛!不過太亞洲人,唔多夾!
正啵~~! pose set得好自然~
場景好鬼得~~!!
我都覺得Ruby最靚女~! 多年前產物,仍然唔輸蝕~~
巧正 , 全程微笑既女技師 , 係可遇不可求
正啵~~! pose set得好自然~
場景好鬼得~~!!
我都覺得Ruby最靚女~! 多年前產物,仍然唔輸蝕~~
MAX 發表於 21-10-2012 01:37 AM

正~:71:機械人&美女再加場景:D
個人都是喜愛bbi Ruby的呢~:73:
一剛一柔 , 強烈對比 , 真係無諗過 Ambush 會有女控制員呢 :77:
D情境好正~我都想BID返個有手制既黎玩~不過有同無爭幾舊...
個場景真係好正!!!:$
樓主係自己整?定係買番黎??!:handshake:
場景一流,,好夾AMBUSH ,加上靚女技師~~ :shiny:
Perfect match and nice photo. :77: