Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 舊物新買 PI EX系列彈珠人 Crimson Giant

其實我以前只買過幾隻OS系列的彈珠人, 當時覺得麻麻地, 冇再繼續玩, PI系列及之後的都冇買.
近年推出CROSS FIGHT系列, 買左幾隻玩, 感覺上唔差, 不過容易斜射問題, 一直解決不了.
就算用有軌道的TRIGGER, 間中都會有斜射. CROSS FIGHT鎗管只是前面直插, 射幾下就好易斜, 而且會減弱射擊力度.
聽聞過PI系列鎗管加ROLLAR TRIGGER, 準確度好過任何一隻CROSS FIGHT系列, 力度又唔會好弱.
最近某店執倉, 搵返堆當年死貨, 終於有機會一試, 和CROSS FIGHT的比較, 準確度的確好很多, 很易控制, 最重要是鎗管唔會射幾下就斜

ching 請問邊度仲有呢個系列GE 彈珠人? THX!
ching 請問邊度仲有呢個系列GE 彈珠人? THX!
L.L 發表於 11-3-2014 08:32 PM

我都想知呀CHING..
  可唔可以PM我呢?
THANKS!
where ? please pm