Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 47號光頭殺手

早排買左部3D printer, 無聊就print左個47號頭出黎玩。"省"左浸沙紙同打完底灰之後就冇心機搞埋落去了......求其影幾幅相玩下,各位師兄,不喜勿插。謝謝。

把 WA2000 都係 print 出黎架,又係搞搞下冇心機搞 Lu......
部野幾錢???????:shiny::D
頭像被屏蔽
嗯!! 係HITMAN 殺手47,㊣我好鐘意佢,之前係X旺商場某層見到有間鋪Display 咗隻HITMAN 殺手47嘅 ...
積克船長 發表於 6-9-2013 01:37 AM

我都好LIKE HITMAN...如果佢出12"就好呀....PLAY ART個隻MISS左啦..
回復 1# honamak

我都係hitman fans!

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實唔知點講,因為我係由第一集開始玩,所以感覺好親切(唔好誤會D甚麼關系)。而殺手5之赦免(Absolution 鴨舌露荀)係好玩,亦都好頂正添。但係47號個樣老左好多,同埋對眼又比較精靈(個人覺得)。所以先至用殺手 4 個頭黎玩架炸。最後亦都好坦白,細佬我唔係雕首辦出身,亦冇任何經驗同技巧,所以堅係噴完灰之後已經冇晒心機再攪落去(好對唔住 orz )但係又想分享一下。因為幅wallpaper既姿勢真係超級有型!!所以就影左呢幾張相。可以話係純粹為玩而玩。同埋過程中自己都玩得非常過癮!至於個頭既下一步囉喎.......都係遲D再有心機或者有多D技巧先再算啦.......