Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 未拎DX-12又訂左BATPOD既等多陣~

回復 77# 玩具仔

我第一句已經叫HT要回應有關流言 如果樓主所講係事實當然係HT理虧
不過反之亦然 如果有人發放不實留言都要為網上言論負責

DX12 11/7單冇訂Batpod路過
但幾多號單先為之第二水貨?
回復 78# Paner1sti
我有訂dx12無訂batpod。老實講,睇呢d post咪最多當樓主吹水(當然有證據就更加好),睇完就算。即係咁,有人話美國人登月係做假,你話人要提證據如果唔係就講大話無問題,但係閣下仲叫nasa告人誹謗就係問題所在。
而且奇就奇在你要ht回應事件,你認為ht會唔會話自己批貨係有問題呢?

回復 78# Paner1sti

睇完“如果有人發放不實留言都要為網上言論負責”:DD 呢一句,真係從個心日嗰度笑咗出嚟!你真係一個天真無邪嘅小朋友!:66:
回復  Paner1sti
我有訂dx12無訂batpod。老實講,睇呢d post咪最多當樓主吹水(當然有證據就更加好),睇完 ...
Marco_Leung 發表於 16-10-2012 07:20 PM

100% Totally agree! :71:
頭像被屏蔽
間唔中就有呢d自稱有內幕料0既所謂先知,知你又唔會講,咁你又係度博乜?!係咪博x?!你呢d人咪又要威又要戴 ...
emilykls 發表於 16-10-2012 01:57 AM

其他字都費事打 , 一個公仔表達晒 :71:
對我黎講,其實HT第二水會唔會改都唔關我事,事關小弟都已經拎左,就算HT改左,我又冇得拎番去換,改左咪恭喜其他拎第二水既CHING有隻高可動既BATMAN玩。 唔改的話,我又冇損失既,BATMAN騎唔到BATPOD,甘咪俾貓女騎,留番隻BATMAN同JOKER擺個監倉度審問果一幕又得。各位CHING大家都係玩玩具姐,唔洗甘燥既:78:
點解你地可以接受一隻坐唔到batpod既dx-12,但又肯相信有第2水呢?
點解你地可以接受一隻坐唔到batpod既dx-12,但又肯相信有第2水呢?
jerrychan 發表於 16-10-2012 09:52 PM

嗱 , 師兄不如咁講 , 班師兄吾係吾信你 , 但幾時係第二水 : 吾知 , 會吾會改 : 吾知 , 消息來源 : 我地吾知 , 你叫d師兄點信 . 況且又想問 , 7號攞得貨既師兄堅持信你有第二水貨 , 又真係40日後有第二水貨 , 但過左30日取貨日子 , 咁佢要搵邊個追討好呢 ?
其實話會有修改版都可接受,但叫人等第二水就好低能囉!即建議所有未攞要last day先好攞!咁就有機攞到修改版
回復 76# buzz 本來閣下之前既'賊喊捉賊'事件,大家' 熱烈討論 ' 後就算,不過師兄似乎唔係太理解事件既本質,而舊事重提用黎潤其他人,
老實講我真係唔係太識用其他字眼去形容 ' 睇到有人偷雞用8号單攞DX12成功,跟住自己膽粗粗上去攞,結果俾HT職員捉到所以空手而回,最後響討論區插HT既員工點做野,點解唔睇緊D令到有人成功偷雞 ' 呢件事!?閣下好文彩既請賜教~
AND THEN 有病同病態係兩回事,傷風感冒頭暈身慶之類為有病,過份沉迷某一樣野導致出現扭曲既價值觀OR行為此為病態(EX.病態賭徒).如果因為玩玩具而破壞規則同秩序,呢個行為請問係咩?請閣下唔好扭曲我既意思為(串你你都有病既,去睇醫生LA!)
最後請唔好再話自己俾上一個偷雞賊誤導,你自己既POST係話自己膽粗粗上去,請問如果被誤導8号單攞得,請問咁光明正大既事做咩要 ' 膽粗粗 ' !?
討論係各自有理據就可以成立,我冇需要單單打打放暗箭,你有道理既不彷直說,我都唔想怪錯好人.

回復 87# dvddvdhk

咁信主既人,係唔係真係見過神?,又係唔係有咩証明神既存在???咁點解仲有人會信?
一個血肉之驅可以受千夫所指,但你地唔可以摧毀期待既信念...同dx-12有問題依個事實~
仲有你問拎左貨既問邊個追討...我好清楚答你係買既俾你既人<常識呀
根本成件事就係HT將d"好野"留比香港,依間公司幾飲水思源...睇佢地張說明書就知...
我諗當派到其他國家,睇下d鬼仔/架仔隻BATMAN坐唔坐到就知~
講都多舊魚,早訂早收call 就要早D第一批一個月內去&#25886;架喇,唔通話收到風有第二水貨可以唔拎住咩?:53:

遲訂就自然要等第N 水貨喇,咁講泥做乜?:34: