Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 未拎DX-12又訂左BATPOD既等多陣~

唔相信第二水、第三水、第四水貸會有分別…
唔係呀化??如果係真,HT好衰格囉!枉我第一次買Batman,仲買埋架老電咁瀨嘢?!
其實小弟冇乜所謂,因冇訂電單車,亦吾會入!不過拎定花生先:66:
唔係呀化!如果第二水打後架Batpod真係可以俾Batman坐到,咁入咗第一水班大大咪做哂白老鼠兼傻仔?:? 不過話分兩頭,Hottoys 若果為咗名聲執靚返打後嘅貨亦係好事,因為佢咁樣做先至能對一眾玩家有所交待,而攞咗貨嘅第一水大大, Hottoys 到時咪一對一換返俾人囉,鬼叫你QC做得唔好咩!:74:
咁請問第三日單打後就係第二水貨?
最想HT執返好的其實係個頭雕....
頭像被屏蔽
HT知道第一水唔係好坐到BATPOD~
依d大路腳色搞到咁,費事比d鬼佬/日本仔嘈
又驚第一水d貨壓死晒,一直唔公怖 ...
jerrychan 發表於 16-10-2012 01:07 AM

你係指第二水 Batman 定第二水 Batpod 會改呢? 宜家兩隻貨都派緊第一水.
唔係呀化!如果第二水打後洵動\咁樣做先至能對一眾玩家有所交待,而攞咗貨嘅第一水大大, ...
buzz 發表於 16-10-2012 08:13 AM

換?師兄你一定吾識哈活為人la:45:
又係先知post,咁大家唔好去攞,等樓主通知幾時派第二水!
買定花生~~~~~~~~~~~~:he:
回復 10# emilykls

贏左又無錢輸左又無面總之就唔知你想點?!!

好句!!!
樓主勇氣可嘉, 冒著可能被圍插既危險,  發出未來報告。 我張10號單, 對本人黎講呢個當然係好消息, 不過如果樓主所言非虛的話, 我覺得 HT負責人應該出黎對已取第一水貸既消費者有個交代, 並唔係第二水改良就算, 公司以後既形象何存??
頭像被屏蔽
回復 19# buzz
HT D 野已經有前科,不足為奇。  
一對一換返俾人,根據經驗就唔會,如果佢肯做,我唸我今日唔會講呢D說話。