Toysdaily 玩具日報

查看: 27698|回復: 194

[Hot Toys] 未拎DX-12又訂左BATPOD既等多陣~

HT知道第一水唔係好坐到BATPOD~
依d大路腳色搞到咁,費事比d鬼佬/日本仔嘈
又驚第一水d貨壓死晒,一直唔公怖,當冇野發生
所以訂左BATPOD又想坐得輕鬆既請等第二水既貨~

一定有人想問我點知,一陣又話我CEO...
總之信不信由你~

61樓有人話叫ht告我誹謗...
誹謗係制造傳言來導致公司有所損失∼
1-佢隻DX-12難坐batpod是不爭"事實"
2-我叫未拎貨既師兄等多陣先去拎,對佢公司有咩損失???
最大損失應該係囤積左一埋第一水現貨和單既炒家...
HT依間公司咁多次貨不對版,大家仲記得MK-1地台事件嗎,今次dx-12出事,係告係唔係告佢先呢?
我只係一個多事既小市民,你咁中意告,係唔係應該告依間公司唔俾一隻坐到batpod既dx-12你呢?
而係話叫ht告我...哈哈~...你真係好笑

87樓有位人兄咁問: " 7號攞得貨既師兄堅持信你有第二水貨 , 又真係40日後有第二水貨 , 但過左30日取貨日子 , 咁佢要搵邊個追討好呢 ? "
我好清楚答佢,問番收你錢既人追討...原來依果常識問題會出自一個咁資深既...佢果頭象係一隻科技/智慧超越人類既PERDATOR...估唔到佢問會一個咁既問題

我最奇怪就係...點解冇人拎架BATPOD同DX-12上去問下佢地d服務好到極既職員點坐...
叫佢地教下我地d新手...而係一個二個默默接受這一批貨(96樓師兄真情同HT解釋埋)...同唔接受有第二批改良版...
魚蛋論話~
我唔要你比隻坐到BATPOD既DX-12我,我要大家都玩坐唔到BATPOD既DX-12~
點解佢坐唔到batpod都仲玩得咁開心既,咁點先公平呀???大家一齊玩得唔開心lo,一齊玩到斷腳LO...咁就公平啦
這件事好反映到香港人既心態`

直到而家好多人仲同HT講說話...話HT冇話過DX-12可以坐BATPOD...(99樓)
咁巴士公司話你俾$,只係俾你果人上車架咋,冇話包埋你d衫同褲上車,明天你地班人可以未來戰士咁搭巴士~

經過一日討論...我原則信不信由你...卻受千夫所指...
大家話我潛水好,咩都好啦...我唔會再回依一堆護主同告人輪架啦
最後發表106樓~

如果此post令人不安,請版主del post...
由頭到尾,我只想幫人....叫人等多陣先拎野...
一堆護主同告人輪出晒黎
我並不想罵戰...
都係果句等得就等,唔等咪去拎野lo~
回復 1# jerrychan

拿了dx 12未拿batpod 點算:63:
回復 2# goblin2056

用風筒吹軟隻脾脾先坐~~~
回復 3# jerrychan

吾通要帶batman上深圳揼骨?:57:
回復 4# goblin2056

試下等到出第二水時,徵人地d單換一換...
   但可能要....先換到~~
   .... < 自己諗~
上次第一水又出事,今次第一水又出事...
早玩真係未必好...
頭像被屏蔽
乜都好喇,快手派貨喇。
回復 7# Ricky康康

如果我係炒家,應該有一堆坐唔到BATPOD既現貨同單~咁我仲會唔會話俾你知第2水既事...你自己諗下啦~!
你問我點知...我係唔會講...風水佬呃你10年8年,我既就等第2水就知道~
你自己諗下...d鬼佬會唔會接受到一隻坐自己架車都花大脾既DX-12呀,重則爆腳呀~
間唔中就有呢d自稱有內幕料0既所謂先知:38:,知你又唔會講,咁你又係度博乜?!係咪博x?!你呢d人咪又要威又要戴頭盔囉,就算真係知都改變唔到事實架啦,訂左第一批貨的玩家係唔會拎到第二批貨架死蠢,你呢d人到時唔中咪又係玩潛水囉,為乜呢?贏左又無錢輸左又無面總之就唔知你想點?!!:54:
回復  goblin2056

用風筒吹軟隻脾脾先坐~~~
jerrychan 發表於 16-10-2012 01:15 AM

你知唔知隻腳唔郁得關咩事?
唔會吹一吹就搞得返掂架囉

回復 10# emilykls

你咁大怨氣,唔通你係第一水受害炒家,我叮囑未拎貨既師兄等多陣者,唔洗x我呀,唔信咪去拎第一水lo,反正第一水散唔去,第二水都未必咁快派,到時咪知lo,唔洗潛水既,我唔想同你罵戰,相信上TD既人係會思考,一隻坐唔到自己架車既玩具,係唔係需要等多陣,睇清情況先去拎取呢,唔係人地一個電話就仆出去拎...諗下啦^^

如果你真係係炒家,我希望你d貨唔好蟹啦,因為冇依d盲目入貨既人,又邊有咁多人養活排隊黨一家,HT邊有咁架勢堂

回復 11# JUNOWONG28

吹一吹都易上車d,這是常識,幫助需唔係好大,但起碼減低整彎既風險呀
反正未派到我,食花生等第二水:66:
回復 1# jerrychan

我都估應該有D唔妥, 雖然6/7同7/7堅多人訂, 但係無奶油咁耐都未到我8/7單, 希望如你所料有改善, 不過有時唔係話忍同等就得, CALL左你好似得21日等, 大限到都要&#25886;, 佢俾第一水貨都唔知, 兩水貨又無記認, 又唔可以拎上手