Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 未拎DX-12又訂左BATPOD既等多陣~

我剛收到電話, 新一輪batpod派貨了

我是 2/6 (2:00 - 3:00 之間訂的)
good886 發表於 29-10-2012 05:02 PM

(新一輪)?????
頭像被屏蔽
唔理樓主講野真唔真.
但Batpod坐唔到呢樣係不能原諒.
既然要孖住出. 但又坐唔到. 咁樣真係半呃鬼.
唔會成 ...
supermodehk2 發表於 22-10-2012 01:38 PM

其實你有無dx12加batpod再試係唔係真係座唔到先~
我朋友用12同02都座到喎…
唔好有人話唔得就話唔得喎~
為恐天下不亂的post!

香港地太多為反而反的人!

強了要求,HT撤回DX12,這可能是樓主下一個post!
為恐天下不亂的post!

香港地太多為反而反的人!

強了要求,HT撤回DX12,這可能是樓主下一個post!
seals 發表於 29-10-2012 08:56 PM

應該吾會勒 , 樓主都去左馬爾代夫做潛水俠 , 有排都未必會蒲頭住呢:58:
應該吾會勒 , 樓主都去左馬爾代夫做潛水俠 , 有排都未必會蒲頭住呢
dvddvdhk 發表於 29-10-2012 09:46 PM

潛水俠 ??HT 新出品???
潛水俠 ??HT 新出品???
seals 發表於 30-10-2012 01:06 AM

吾係ht既出品 , 係呢度td既產物 , 但凡段估無痛苦完 , 死雞撐完飯蓋後 , 係又插吾係又插一輪 , 就會自動變身 , 變幾耐 , 潛幾深 , 無人知 , 亦都無人會關心 , 潛夠一段時間就會自動浦頭 , 變番個正常人 , 當之前既事無發生過 , 循環再生 , 生生不息 !!
回復 189# dvddvdhk

到有新野浦头就会出现ga la....
吾係ht既出品 , 係呢度td既產物 , 但凡段估無痛苦完 , 死雞撐完飯蓋後 , 係又插吾係又插一輪 , 就會自動 ...
dvddvdhk 發表於 30-10-2012 10:35 AM

我笑鳥!:)
回復 190# bunchan

咁又係呀 , 我估佢地應該好興奮 , 每次有新貨出都可以盡能力去搵佢既sad位 , 再以photo hunt形式 , 深入淺出咁同大家分析邊個同邊個位爭左0.0幾多mm , 再配以主觀既評論 , 真係令呢度生色不少架 :34:
回復 191# seals

直情係笑料黎啦 :p
吾係ht既出品 , 係呢度td既產物 , 但凡段估無痛苦完 , 死雞撐完飯蓋後 , 係又插吾係又插一輪 , 就會自動 ...
dvddvdhk 發表於 30-10-2012 10:35 AM

潛咗水咩???~~~~~~~~~:@
回復 194# kevinwong4ever

如果吾潛水,就會比人追問幾時係下批貨,答吾到點同佢班支持者交代呢,所以潛水係最佳方法,時間會沖淡一切!
可能潛完水代表第二水出!
我希望潛水俠出黎, 做個有責任男人.:73: