Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 未拎DX-12又訂左BATPOD既等多陣~

樓主你咁"堅"不如講埋第一水貨做左幾多隻,同第二水貨用咩方法改善問題:he:
我好有興趣想知
簡單D,想問下樓主消息何來.....????
頭像被屏蔽
回復 61# Paner1sti

誹謗係制造傳言來導致公司有所損失∼
1-佢隻DX-12難坐batpod是不爭"事實"
2-我叫未拎貨既師兄等多陣先去拎,對佢公司有咩損失???
最大損失應該係囤積左一埋第一水現貨和單既炒家...
HT依間公司咁多次貨不對版,大家仲記得MK-1地台事件嗎,今次dx-12出事,係告係唔係告佢先呢?
我只係一個多事既小市民,你咁中意告,係唔係應該告依間公司唔俾一隻坐到batpod既dx-12你呢?
而係話叫ht告我...哈哈~...你真係好笑
頭像被屏蔽
HOTTOYS 要玩家幫佢做埋QC,玩家們一分一毫都冇收算係咁拉~
樓主而家好心幫大家CHING們睇清楚CHECK清楚成件事,返而話俾人告喎...
咁真係好唔公平...
回復 61# Paner1sti
小弟係CD-ROM都忍唔住回一回你:
師兄!你好恐怖喎,咁都當誹謗要告人。咁如果屬實係咪HT有賠償先?隻DX12頭雕貨不對辦又唔見HT出嚟講?我驚HT告人之餘分分鐘比人告返轉頭ja!
個人感覺,我信,好快就知道結果,大家無謂動氣:64:
其實大家都係想知多一點消息來源. 而不是段估.
再者, 樓主是否告訴您消息的人士, 都是十分可靠? 還是他亦是聽回來?

因實身邊在太多朋友的朋友的朋友說..........什麼什麼什麼了..................................
其實,唔知我有無記錯,ht 好似無promise 過dx 12 一定好fit batpod, 咁請問外國玩家點唔肯過ht?

利申,拎左dx 12 等緊batpod
回復  Paner1sti
小弟係CD-ROM都忍唔住回一回你:
師兄!你好恐怖喎,咁都當誹謗要告人。咁如果屬實係咪H ...
Marco_Leung 發表於 16-10-2012 04:29 PM

未係囉~~我都係cd rom....樓主都係好心姐~~佢大可以唔講..今次ht好老實真係離晒大普...我訂左貓女同batman各一電單車就2架..諗住一人坐一架..而家多左架車出黎你話搵邊個坐...今次擺明係ht唔0岩數......
未係囉~~我都係cd rom....樓主都係好心姐~~佢大可以唔講..今次ht好老實真係離晒大普...我訂左貓女同batma ...
玩具仔 發表於 16-10-2012 05:44 PM

我隻batman 14號單冑排都未有得拎~~電單車就5號...到時真係坐唔到既話..我真係會走上ht問班人係唔係攪笑..電單車坐唔到batman
未係囉~~我都係cd rom....樓主都係好心姐~~佢大可以唔講..今次ht好老實真係離晒大普...我訂左貓女同batma ...
玩具仔 發表於 16-10-2012 05:44 PM

樓主既消息, 係堅既就係出於好心, 但你點知呢個消息係堅既呢?

呢排好多新加入TD嘅朋友都牙尖嘴利,一陣話插邊個又話告嗰個,再爆D啲嘅又亂批評人冇人格,有病就要快去睇醫生 ………… 確實真係語不驚人誓不休 ~ 佩服、佩服、欽敬、欽敬!:!
樓主既消息, 係堅既就係出於好心, 但你點知呢個消息係堅既呢?
coltrane 發表於 16-10-2012 05:50 PM

我主要係話叫ht告樓主果位師兄~堅唔堅我唔知..就算流既都冇計..都訂左..