Toysdaily 玩具日報

查看: 8121|回復: 32

[玩具報告] TDKR BAT POD 小心留意!

我今日去攞bat pod,攞完返到去一開發現有d唔對路!高底燈,左手邊個手位有鬆,車身蓋唔實,其實我已上都可以接受到,可以唔返去換貨,但係到我睇説明書嗰時發現前後「look」都有嘢鎖住,但係我嗰架係無嘅‼
我諗我攞咗一架其他人換嘅貨囉。

我一定會返去換同問吓點解會咁!
岩岩上個禮拜我拎隻DX12去換,當時個男仔同另一個職員打開另一盒DX12研究緊...

到我話要換,佢其實都係直接拎左佢地研究緊嗰隻俾我

除左d關節唔算太順同埋個護陰痴得唔夠貼服,基本上冇咩問題我就收貨了...

所以我諗就算拎去換都未必拎隻新嘅俾我地...:30:?
回復 2# ky92

但係依家係有問題當無問題嘅貨咁樣賣俾我地喎!
我明白就算同一款嘅玩具一定無可能隻隻一樣,所以我係接受高低燈.…車蓋.‥嗰D問題,但係我依家係買一手玩具,唔應該係咁。
我果架都有少少高低差,不過我覺得似隻隻都係咁
至於車蓋係可以整實,但如果你按後面個seat位,前面就會好易彈起,
所以都唔知算唔算sad:?
我就接受算la,因為覺得換完都一樣!!!
咁樓主個case又過份咗啲嘅!
聽日就去問,睇吓佢點答我!:*
我都開咗個post諗住睇下啲sad位到底sad唔sad, 諗緊換唔換!
support you to change the sad toy!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 2# ky92

你睇多幾隻 佢就會比未開嘅你
回復  ky92

你睇多幾隻 佢就會比未開嘅你
hothot 發表於 13-10-2012 01:32 AM

Bat Pod 都會開2隻比你睇???
嘩,咁就真系要換啦。。
Sorry to learnt that. :30:
Badman Sadman..........:63:......
回復 4# kelvinlampc

我果架都有相類似問題,
但我都覺得好大可能架架都係咁 ...
回復 10# kelvinlampc

sry!我係講其它12寸  ,同埋係拎番去換
batpod唔比睇,不過現佳段我估隻隻都系新
邊有供快拎去換