Toysdaily 玩具日報

查看: 7121|回復: 10

[玩具報告] 笨大女體超水準發揮 D-art Alisa

之前因揾唔到地方訂冇訂到,{:1_237:}
後來聽大家講炒得好勁又好多地方冇貨,真係打算放棄....:die:
但答應左個幫一個要考DSE既朋友買埋佢嗰份{:1_217:}
所以今日出MK碰碰運氣,好彩仲有,而且三魚五有交易....:$

呢隻面相身形都做得非常唔錯,值得一入啊:love:
販點是那反光的手關節.......{:2_242:}
販點是那反光的手關節.......
華夢 發表於 31-3-2013 09:21 PM

沒錯....我忘了說orz
大大可否PM 在那裡入?
個日出去買唔到...
宜家愈睇愈想買...
而家的alisa就像當日r魂nu推出時那樣,開頭公佈時無咩人睇好,直到實物到手,眾人才察覺這是超水準之作,開始去搶現貨(包括我)。不過由於本身唔屬於熱門產品,店家唔會太留意佢有無炒起,所以現在還有機會以合理價入手,但要爭取時間,因為本身貨量好像唔多……
以上講咁多,都係想未買既師兄快d去入貨啫,免得自己將來後悔、dup春。慶幸自己遇到好店家,多謝螞蟻。{:1_220:}
個素體有向figma參考過咁
我果隻到早上先慢慢玩ww
聽日早收工可以去碰一碰
AGP素體有陰影
對B財團冇咩信心
支持一下~~ 相片拍得很好,
個人覺得臉部拍得比官圖更好{:1_223:}
的確好靚~但我覺得關節好似好顯眼咁既=.=''錯覺嗎?明明我自已都有成12隻FIGMA
可惜我唔知道呢隻野系咩來頭,所以入唔落手..=0=
我自已基本上一定要系好了解果樣系咩黎同埋真系好中意先會入...
另外今日先入左隻婚紗SABER.,實在冇血了