Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] TDKR BAT POD 小心留意!

師兄,想問下如果要換,係就咁攞單上去?
定好似batmobile咁要影相send email??
高低燈係因為個紅色鎖呔而頂住變高低,拆左個鎖就會平衡返, 但反而最重要一個問題係左手車手支架,我令左2~3架反黎,都係左邊支架差少少孤度,令到左方手位好易散,我覺得HT要全部換個批支架比人囉,長期係咁好易自然斷
有問題天接受唔到就返去換, 有14 日保養 ga ma

今日去咗HT,攞返盒bat pod 去同佢地講盒bat pod 係咪俾錯咗我?因為「好似」開過同唔係全新,因為前後Look都無咗個鎖。
佢地答我話可能係廠放漏咗…叫我留電話話俾返兩個鎖我:ice:
其實我唔係要返嗰兩個鎖!要嚟做咩呀?!?唔通玩完鎖反架車呀!
我只係想知點解會無咗同會唔會換反盒真係全新嘅俾我…但係個答案係唔得:sad:

唔記得講,佢地今次好有禮貌!真心嘅!
今日去咗HT,攞返盒bat pod 去同佢地講盒bat pod 係咪俾錯咗我?因為「好似」開過同唔係 ...
ho814 發表於 14-10-2012 12:35 AM

唔通玩完鎖反架車呀!- 對不起, 我笑左
回復 17# phoenix_fai

I have the same problem!!!!!!!!!!!!11
回復 19# ho814

系咁已塭個part有問題都換晤到???
回復 22# bunchan

換唔到,因為無件俾我換。
我果架都有少少高低差,不過我覺得似隻隻都係咁
至於車蓋係可以整實,但如果你按後面個seat位,前面就會好 ...
kelvinlampc 發表於 13-10-2012 01:25 AM

我都覺,我諗大部份都有咁既問題!! 換咗無分別就唔攞出去,因都幾大盒~~~~~~:(
回復 17# phoenix_fai

完全同意 !!!
我果架都係左邊支架弧度偏低過右邊好多 ...

唔知 ching 你果架係唔係咁 ...
頭像被屏蔽
回復  phoenix_fai

完全同意 !!!
我果架都係左邊支架弧度偏低過右邊好多 ...

唔知 ching 你 ...
Boris_C 發表於 14-10-2012 10:38 AM

這台batpod的兩邊把手是可以輕微轉動及連動的,小弟5識形容,應該好似玩具車的軚盤,可以轉動,模仿真車。會不會是這個原因令大大覺得兩邊不平行呢?
總不能安心取貨。。。。D......QC...........:26:
這台batpod的兩邊把手是可以輕微轉動及連動的,小弟5識形容,應該好似玩具車的軚盤,可以轉動,模 ...
monchii 發表於 14-10-2012 11:38 AM

其實大家誤會我意思,我講係左邊手把有支好幼既支架配件同插入個主骨「隆」唔夠對同插得唔夠深,令到支左方支架會屈曲,長期屈住可能會斷,點解我會咁講係因為右邊無呢個問題
HT依家d QC真係越黎越差:38: