Toysdaily 玩具日報

查看: 13668|回復: 29

[分享討論] 勁想hottoys 出番之前既ironman 2.0

其實小弟好想要番mark5  and 6 ......一直有留意y拍!!眼見都要幾千蚊,點解hottoys唔做下野呢?等新玩hottoys既人唔洗益嗰啲人,,,

合金 版 都唔係冇機會再出. 之前講的15款, 包括改改舊模,加合金 當新版本出,唔係冇可能, 順手加到2k 一隻. 不過只係我估.
Mark V 都係千六七咋,未使幾千咁誇張;遲入坑冇計。我隻Mark V 都係Y記拍,千一蚊咋!{:1_203:}
今日排左隻patriot,真係好辛苦,訂又貴,500蚊都支持到多幾隻,1000訂既話就,,,,,,,,,
有無師兄想讓呢?真係好想要:64:
回復 1# teemo

M5 唔係曾經跌穿招股價咩?  不過人地又排隊開單, 又keep貨, 比人賺少少啦:77:
H記再出都唔會用舊價...
回復 6# chankb

但係問過朋友,之前插到1000以下,又真係好似好貴咁,心理關囗問題
回復  chankb

但係問過朋友,之前插到1000以下,又真係好似好貴咁,心理關囗問題
teemo 發表於 24-3-2013 01:23 AM

Ching 插完升番晒, 我今年一月入,果時價位$1200-1300... 有愛就入啦!M5好正的{:1_220:}
KC大大!!你個價既話,我一定入啦,但係而家18xx多成4-5““都係等有平先買
話說MarkV 係我第一隻 Hot Toys
我都覺得佢好正
不過之前(2011) 試過有Mark VI 現貨賣嫁
不過當時屋企人唔方便,所以無買到。。。 其實我都超想要Mark6...
其實小弟好想要番mark5  and 6 ......一直有留意y拍!!眼見都要幾千蚊,點解hottoys唔做下野呢?等新玩hot ...
teemo 發表於 24-3-2013 12:53 AM

2.0就一定有,但可能5或10年後,因為mark 4,5,6巳做得很不錯,現在才買的都是遲玩的人。而再出2.0要有新鮮感才會吸引,單單由膠變合金是不夠了。
MARK 1,2,3出2.0主要ironman電影上時,hottoys都未紅,無太多人訂。正好給人補元。
加上今集ironman3要出十多隻ironman,點都出了新野先。仲有條生產線,現在隻隻delay,根本連hottoys自己都頂唔住。
除非Hottoys想停不了的賺,來個再版, 一了百了,但其時他再出新野就難再set貴價了。
頭像被屏蔽
我反而唔想佢咁快返出合金ironman系列
太快真係消化唔切
想佢出合金版robocop就真:D
點會吾出,dx一隻ironman 都未出過{:1_197:}
其實真係唔怪得人地炒,要怪就怪自己遲入坑,我依家都想沙士價買淘大,都只怪自己當時錯過左