Toysdaily 玩具日報

查看: 3358|回復: 11

[Hot Toys] Batman Begins 斷腳踭事件簿

頭像被屏蔽
本身全部都有問題,我其後都有叫過d ching 去ht換
不過無人理我:63:
其實批貨本身係有問題,但因為會場版實在太多炒家搵排隊黨接貨,而炒家手上的貨又全部未開箱,所以巿面上沒有太多人發現,亦祇有少數真的玩家買回來開箱才發現,跟著大部分亦能及早在十四日內換番,而炒家因為重未開箱所以不知問題,直至到往後陸續有後高追的玩家入手開箱才發現問題,那亦已過了限期冇得追番。但HT其實在半年前發現突然多了些後追的人們查詢,也很好地盡量幫這些後追而仍有單據的朋友,而或許本身件貨已經過了大半年,跟本冇可能預留大量部件去應付一些未知幾時才入貨的玩家,祇是因應很短暫的事件作出解決,算是有商業道德了。就這事件,最好還是自己親自訂,待HT派貨時仍有一點點保障的好呢!(先聲明:我自己都是一開箱就已經成隻右腳靴跌了出來,幸好我是當時在會場買回來的真正用家,所以就第一時間到HT換了。)不過Ching你唔怕活動能力差,可放Blu.Tack膠貼入去都還可以呢!:38:
又有人出事?
................
頭像被屏蔽
如後追未開果D一定出事~~~
自己試下整唔難, 比D勇氣就OK . 已經有好多教學了
真係怕就比錢人整, 再唔係就買DX12 果對用
當年一開盒就甩腳, 咁就坐左4 個月移民監
我果隻係sideshxw 運過來, 無野WOR!!~重display 緊
我用AA膠整,OK!集脚活動自如,企得好實正!
不過無人理我
布魯士 發表於 12-10-2012 03:26 PM

我有聽教架, 換咗家下仲脚踏實地添:p
不過無人理我
布魯士 發表於 12-10-2012 03:26 PM

我有聽老師講野架:63:
根本ball joint 腳係有好多問題, 又唔for人地換鞋去其他figure度, 又易爛, 又唔可以改短加高hottoys為左減成本既垃圾設計.
當年隻appleseed已經有斷腳情況, hottoys仲一路用番, 真無良.