Toysdaily 玩具日報

查看: 13577|回復: 17

尋日拎完隻Celtic Predator, 真係夠哂’’驚喜”

喜在於估佢唔到, 11月頭訂尋日就有貨拎, 明明訂果陣果姐姐仔話咩2014Q3先有=.=

一開玩左陣, 咦, 企唔穩既?
算, 裝D武器上去先
我頂你呀, 個面具果2條鐵線咁鬼易甩又咁鬼短既, 隻手掌拆左出黎咁鬼難裝既, 個老鼠仔甲咁易鬆既?望住隻P仔, 又望下我隻聖衣神話既冥王, 又望下P仔, 又望下冥王, 點解呢兩隻野都係甩甩供又企唔穩?Fu_k!

不得不提異形果個支架究竟做乜?根本支持唔到隻P仔(D裙甲阻住), 點解唔係好似robot魂果D插住背脊或屁股?真係莫名其妙

另外想問下, 有冇師兄同我一樣, 個紅外線好似唔識著燈咁既?(晚上補圖)
小弟嗰隻冇甩件,但一開始燈唔着,之後打開電盒,只是電芯走了位。大至上冇問題:77:
回復 2# Andrewbacigill

電池走左位?但我著到燈但好微弱, 懷疑拎到sad貨= =
甘多問題,原盒攞番去換隻新吧!
其實依家HT出貨快左,都擔心佢QC品質會下降,真係要CHECK真D:69:
燈光弱應該係粒電唔夠…
回復 4# 天碼

果D係本身設計問題, 拎去換都冇用, 就好似隻冥王, 你點換都係企唔穩
回復 5# 地獄滾球

但我用有爪痕果個都OK接受到, 諗諗下應該係個頭盔LED裝得唔好
小弟入過隻City Hunter,又係因為上身太重,每次返到屋企都見到到向前仆低左……
個Stand 根本無作用,支撐唔到P仔,人偶就ok…
所以立即2手價放了,連隻Scar 訂單都原價走,怕怕了……
回復 8# kimlam

陰公, 我諗呢隻係小弟第一隻亦都係最後一隻P仔, 除非佢有改善, 唔係真係唔鬼入P仔{:1_229:}
so quick to move any negative comment post to here? :36:
頭像被屏蔽
一講負面野就比人移走,講攞奬果D就継續係出面發揚光大,真係無得頂:36:
原來玩具日報係咁既...
好野WO, 一野搬黎副版
回復 12# jojokit

呢到的文化~~~~~~~~~~~:38:
小弟入過隻City Hunter,又係因為上身太重,每次返到屋企都見到到向前仆低左……
個Stand 根本無作用,支撐 ...
kimlam 發表於 10-1-2014 11:19 AM

我果隻ctiy hunter又係關節鬆企唔穩,配件插唔實容易跌,
同以前出果d質素唔同哂,所以後面出嘅predator都無再訂怕怕,
而家ht已經唔同以前,最緊要賺錢,其它都唔理