Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ~超特發~ Batpod 可以攞貨 + 取貨分享討論

回復 859# Boris_C
我都係~~~:35:
好想HT出X-FILE~~~:77:
回復 860# EDMONDLUN

X Files 又係一個經典呀師兄 ! Fox Mulder, Dana Scully ...

我想大廠出 007 ...... :63:
回復 861# Boris_C
:35:最愛莫探員:71::71:
回復 862# EDMONDLUN

等 .................................................................................................... :o
回復 863# Boris_C
套野完左咁耐,就算等,都未必會出..........:38:
回復 864# EDMONDLUN

無辦法啦, 做生意實揀 D 人氣高既出架喇, 睇下 non-stop 既 Avengers 就係
回復 865# Boris_C
Avengers呢條水真係有排玩.........:30::30:
年年有超級英雄出場.............:71::71:
睇下邊個頂唔住先~:72::72:
回復 866# EDMONDLUN

好彩小弟一隻都唔中, haha :78:
回復 867# Boris_C
:@師兄唔中avengers..........
小弟中到應一應.......:30::30:
已開箱check車:34:
冇雙重膠紙,:67:
有少少高低炮,:54:
燈冇問題,:71:
收貨!!!!!!!!!!!:71::71:
回復 869# EDMONDLUN

恭喜恭喜師兄 !!! :71: 避過老虎 !

handle bar 有冇問題 ??
話時話,港雅做個炒價好似都唔過兩k,唔知幾時炒燶啦
水水的基地 發表於 22-11-2012 01:44 PM

原價入手有望!!!不過見到咁多CHING話DX 12 騎唔到, 仲諗緊入唔入好...
回復 870# Boris_C
完全冇問題!:DD
係有小小高低炮,不過可以接受!:71:
個盒有手柄, HT會唔會再俾袋?
今日得閒去先黎落大雨:ice:
回復 873# vcleopang

你可以問下佢地因為落雨有冇個更大既袋比你遮一遮啦師兄, 唔知佢地有冇咁大個袋姐 ...
或者過兩日唔落雨先拎囉 ^ ^