Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ~超特發~ Batpod 可以攞貨 + 取貨分享討論

BATPOD17-7單剛取貨,高低炮不太嚴重,即到樓下開箱,忘記帶工具不能入電試燈,初步大概上冇問題,再問DX12都重係派到10號單
更新....已中Sad貨,Batpad手柄斷了...:56:
回復 800# Hongboy

快 D 換啦師兄 !!! :!
我覺得我架係比人開過,因為入面有些包膠的膠紙已經斷左,可恨係樓下不可以仔細的check,回家細看才發現
回復 800# Hongboy

師兄有冇圖see?我拿了貨都未認真check
回復 802# Hongboy

CHING 我都係...明顯包膠都係重包過, 發泡膠外有双膠子, 入面包膠都係同樣情況, 而高低炮都有出現不過唔嚴重....:56:
咁重包過的batpod 有冇問題?我都想知....thanks
回復 803# goblin2056

相我唔識放,係右手銀色外殼內的手握位斷左,我想要成架換,因為嗰個連左線應該唔可以只換嗰part
回復 805# fillet0617

無架,店內唔會比你check貨,有冇比人開過唔會知,我睇張單話只可以換一次,現在我見佢斷左手柄唔可以只換part,叫佢成架換,同埋我到時係店內check,萬一又中Sad貨你唔比換點算
回復 806# Hongboy

師兄係唔係講緊果支黑色手握棍仔 ? 果支野又係好脆, 之前我架車有問題, 加上我都玩斷左, 一次過拎左去換
回復 796# EDMONDLUN

師兄你可否pm我教教我點上載圖片,因為我display櫃幾日後到,想分享下。最好手機都用到的。感謝
回復 808# Boris_C

是的,咁你係唔係成架換?0個個位好像唔可以只換PARTS
回復 810# Hongboy

本身我架車問題係兩邊 handle bar 唔對稱, 我拎去換時佢初初係同即場整, 但最終整唔到, 都係換架新既比我 :he:

師兄如果你淨係斷手柄而冇其他問題, 不如試下自己痴返, 換架新又可能有其他問題 ...
出緊去訂agent,順便攞車:43:
回復 811# Boris_C

剛剛打左電話問,0個個位唔可以只換PARTs要成架換,,可以比我即時係店面CHECK曬所有野無問題先走人,大哪哪千幾元唔會自己來.而且0個個位要比BATMAN手握同停車,安全起都要換好D