Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ~超特發~ Batpod 可以攞貨 + 取貨分享討論

回復 994# Boris_C
:@:@竟然忍到手.........
回復 995# EDMONDLUN

入不敷支無辦法 ...... :42:
回復 996# Boris_C
:! 呢排個個星期都放血
回復 997# EDMONDLUN

non-stop 咁出 .......
回復 998# Boris_C
係呀,就黎頂唔住........:72:
回復 999# EDMONDLUN

今個禮拜唔知又有冇野開訂 ......
回復 1000# Boris_C
:38::38:真係唔知......
回復 1001# EDMONDLUN

good luck 師兄 ~ :58:
回復 1002# Boris_C
:67:要嚴選........
我係第一次買 HOTTOYS FIGURE.
I have got the batpod yesterday, at the very beginning, the box looks good.
但我取走  坐巴士時, 發現原來有 雙膠紙,  起初諗住啡盒度   一條 藍色 膠紙 另一條 就普通透明膠紙 甘特別,  心想應該無問題啦, 可能係其他人 要完美野先換,

回家後,  1. 件披風膠 有點花
              2. 中間引擎位置有 少少膠漬
              3. 高低手把

1,2 我當自己唔少心 整度  
3.   就係 QC 問題
呢幾樣  我都算勒 , 換個架可能仲差

但再玩落就發現,  手把 果兩支 固定桿  無左 ,   我想係 上一手個師兄, 無放返落去.
雖然果兩支野作用不大, 但唔齊件 就一定 係HOTTOYS 錯,

佢地將有問題貨 比客人  已經 唔得,   件貨仲要漏件 ,  呢次都幾失望.

唉, 去換果時真係要佢 比盒 一樣外盒 膠紙 的我.       如果再係SAD 貨就  灰爆, DAMN.
I have got the batpod yesterday, at the very beginning, the box looks  ...
yiufkwok2 發表於 9-12-2012 03:47 PM

我反而係入面發泡膠盒有雙膠紙,啡盒冇事
我反而係入面發泡膠盒有雙膠紙,啡盒冇事
yipson 發表於 10-12-2012 12:11 AM

我都一樣係入面發泡膠盒有雙膠紙, 啡盒冇事:80:
我都一樣係入面發泡膠盒有雙膠紙, 啡盒冇事
我看發泡膠盒有雙膠紙.....有點怪怪..
不過BATPOD 不錯~
I have got the batpod yesterday, at the very beginning, the box looks  ...
yiufkwok2 發表於 9-12-2012 03:47 PM

I also just got mine last Thu, same as yours 啡盒度   一條 藍色HT 膠紙 另一條 就普通透明膠紙, I just open it and find the foam box inside having 2膠紙 on a side. I still not see it in detail, will do later this week. I hope there is no serious problem la:69: