Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ~超特發~ Batpod 可以攞貨 + 取貨分享討論

回復 903# Leslieinaus

可以視之為你既目標或者動力, 比心機讀書, 將來搵大錢買野都唔洗就住就住,
比心機啦師兄 !
回復 905# Boris_C

係呀,承你貴言
係玩具網有人叫我俾心機讀書堅係感動 >.<
回復 902# Leslieinaus
等你出圖分享:71:
回復 904# Boris_C
放心,明白~~~:34::34:
回復 903# Leslieinaus
12吋之路先岩開始:!
有排行........:78:
努力~~:$
回復 907# EDMONDLUN

哈哈,只怕我番去係出Iron Man Mark 1 2.0 圖先咋
哈哈 :D
師兄切勿抱任何期望
:)
回復 910# Leslieinaus
MARK1 2.0都:71::71:
好物!!!!!:71:
回復 909# EDMONDLUN

行左接近兩年啦
第一隻 Iron man Mark 5
Mark 2 (unleash)
Mark 1 2.0
Superman
Batman DX08,09
Custom Obama, Bruce Wayne, Tony Stark
同埋想要 Mark 7
想試下搞場景。。。
整Tony/Bruce個Lab
:)

不過點都唔會買Bat Tumbler 嫁啦
無位擺...
回復 912# Leslieinaus
原來你先係師兄~~:77::77:
我今年先開始玩渣:67:
早兩日&#25886;車,今日架車右邊手柄點攪點裝都跌出&#22175;:30:吾知HT會吾會成架車換呢:64:
回復 914# yyuuii
有單就得,上去換~:43:
回復 913# EDMONDLUN

我係年資上長你少少時間姐
你一定多公仔過我&#22021; :P :)
回復 915# EDMONDLUN

唔該先!但想問多句你古佢點換?成架車換定係上廠維修之後歸還呢:26:
回復 917# yyuuii

我諗成架換∼
唔洗上廠掛
回復 918# Leslieinaus

希望成你貴言:77: