Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ~超特發~ Batpod 可以攞貨 + 取貨分享討論

頭像被屏蔽
回復 845# winsortang

好難講 ........ :31:
回復 841# Boris_C
一定要小心~~:67:
上星期攞隻T800返去,已經X左我成晚.......:30:
回復 839# Hongboy
係呀,14日有咩事一定要去換~:43:
回復 845# winsortang
師兄,攞左車先好,DX BATMAN真係唔知等到幾時........:30:
話時話,港雅做個炒價好似都唔過兩k,唔知幾時炒燶啦
回復 843# nam0108

返到屋企留意下會唔會太高低炮(燈著唔著), 連手把個兩枝鐵有冇斷, 座位蓋係唔太實的, 但會唔會鬆得太誇張, 舊化方面就好睇個人, 小弟就覺得幾靚啦~:65:

回復 847# EDMONDLUN

最強終結者, 係屋企既老虎!
回復 844# winsortang

其實呢樣我地玩家真係唔會知, 我就覺得冇雙膠紙就好了~而且ching拎左車先吧, DX12派得太慢了
回復 851# yorpheus
老虎直情想終結我12吋之路:$
高低炮is must, just depend on level, if not too serious just leave it~~
回復 853# EDMONDLUN

不能同意更多:help:
回復 853# EDMONDLUN

我條路剛剛先開始 ....... :oh:
回復 856# Boris_C
師兄,我都係岩岩開始!:help:
唔想咁快完:no:
回復 855# yorpheus
師兄唔同意咩?:?
回復 857# EDMONDLUN

係囉, 有 D 角色我仲好想大廠出架 ! :63: