Toysdaily 玩具日報

查看: 22415|回復: 77

[玩具攝影] BRUCE WAYNE in SUIT (From: OMG)

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
尼套系Kato做果套西装bor.....Ging野
好正,真係好正!
實在太正..... 點解冇件褸ge??
我都係得一隻HT, 就係DX12, 真係好想組西裝版, 但又唔識配body又唔知邊度買料:sad:
The DX12 Bruce head looks good with suit indeed!!  Still don't understand why some people said the Bruce head looks garbage.....................

Just hope HT will release a Bruce Wayne suit version one day.
回復 4# 黑色的風

大家咁話, 但係如果做唔到貼身效果, 件西裝鬆泡泡... 又係晒錢...
等其他高手師兄教路先~
回復 5# Wtong23

有D 大大要求真係太高, 呢個DX12 BRUCE WAYNE 頭雕我覺得像真度有90%!!
唔玩開HT o既朋友睇相仲以為係真人添...
頭像被屏蔽
真係超級得:handshake:
kato哩件suit分分钟贵过dx12本身~
回復 10# weio_o

我諗唔止,分分鐘夠比埋BATPOD訂...
回復 2# bunchan

Kato出品實屬佳品!:71:~不過好很貴:67:
回復 11# yorpheus

原來咁貴架!? 唔怪之得咁岩身啦!!
自己做一套西裝可能都未駛咁貴...
回復 11# yorpheus

以我所知夠買一台 batmobile ....  :45:
呢d 神物,只可以睇網上師兄既相算了。