Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] BRUCE WAYNE in SUIT (From: OMG)

關閉 [複製鏈接]
回復 40# DreamWorks
wnat the pm as well thx bro
回復 46# samsonyuen

PM左你喇大大!!
回復  kimlam

PM左你喇大大,麻煩你收一收...!!
DreamWorks 發表於 10-10-2012 02:18 PM

可以也PM我吗?谢
都PM左你喇大大!!
其實頭部方面如果做得比會場版更漂亮的話會場版就沒有價值吧XD

我也要想有關合適DX12頭部的BODY資料呢,可以也PM我嗎?
只識去皆旺看,如果有齊就好了!謝謝。
回復 45# kafai1978

ching 講得o岩,呢D真係心機錢黎既。亦都要有返o甘既手藝先做得到。
只不過我唔o岩玩o者。
回復 49# DreamWorks

CHing,我都有興趣呀!! PM我得嘛?
回復 49# DreamWorks

我也在物色着DX12頭部的BODY資料,可以也PM我适合的素体的资料嗎?

谢谢!
唔知有无个边位大大有kato依套神物的制作流程图啊,我想睇啊,唔该
回復 47# DreamWorks

收到你PM喇大大,唔該晒呀!!
回復 54# teiida

大大,細心欣賞啦!!
onesixthwarriors.com/forum/sixth-scale-action-figure-news-reviews-discussion/629752-kato-work-making-bruce-wayne-suit-completed-pic-p-2-a.html
回復 54# teiida

還有這個:
sideshowcollectors.com/forums/showthread.php?t=100876&highlight=Bruce+Wayne
Very nice thanks for yr sharing
話動漫個頭好過DX12就搵交黎嗌嘅啫,呢個頭點都係而家為止可用錢買到的(唔計一些有錢都買唔到,買到都唔捨得俾的那些神物)最好的一個,真係乜都唔駛再講,講黎都係搵黎拗的

KATO的西裝唔好講抵唔抵買,愛惜的人知道佢的價值,有時好多嘢,唔係錢能夠完全衡量,係欣賞嘅咪出自真心講句囉!
回復 59# BBQ6712

認同!!
真人頭雕呢個我最滿意!!:71:
1/4 果個都無咁似