Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] BRUCE WAYNE in SUIT (From: OMG)

關閉 [複製鏈接]
真係OMG!!!
您的帖子長度不符合要求
其實 KATO D 野邊度有得買架請問~~~:77:
睇完當買左。。。。。。。。。。。。。。。:ice:

kato 開價要 500USD
唔知HKFC會員既開心價係幾多
只可遠觀 , 不可穢玩 !!!
辛苦師兄upload上黎分享~~~~:77:
回復 21# EDMONDLUN

有好野一齊欣賞~~
我都想自組一隻西裝Bruce…
其實 KATO D 野邊度有得買架請問~~~
bigmic2109 發表於 9-10-2012 08:24 PM

上現時點二樓相信可以訂到
回復  EDMONDLUN

有好野一齊欣賞~~
我都想自組一隻西裝Bruce…
kimlam 發表於 9-10-2012 09:52 PM

期待你既自組~~:78::78:
The DX12 Bruce head looks good with suit indeed!!  Still don't understand why some people said the B ...
Wtong23 發表於 9-10-2012 06:24 PM

個頭雕真係唔似喎! 我勁愛Batman呢套戲,睇戲之餘仲買了兩隻Bluray在家,每套睇過至少十次,雖然今次Dx 12 呀Bruce的頭雕未至 garbage, 但真係冇真人的神髓囉!:38:
回復 25# buzz

但以市面上Bruce真人頭雕黎講,呢個算唔錯~
我覺得好過HT 1/4同EB 1/4…
師兄太高要求喇~
回復 23# woowoobb

THx buddy :77:
個頭雕真係唔似喎! 我勁愛Batman呢套戲,睇戲之餘仲買了兩隻Bluray在家,每套睇過至少十次,雖然今次Dx ...
buzz 發表於 9-10-2012 10:16 PM

1套戲睇10次....:@
師兄真係超級batman迷:$
回復 25# buzz

我都贊同師兄! 個頭真係唔似...佢比唔到我要 BW 既感覺 ....係靚。。但無 FEEL ....
回復 13# kimlam

平有平玩,貴有貴玩,但K sir嘅衫真係非常到位,如果大大嫌貴,可考慮市面上另一套西裝,雖然絕不能跟呢套相比,但悉心攪下著下,其實都唔會太差...

附上一圖流以供參考......