Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] BRUCE WAYNE in SUIT (From: OMG)

關閉 [複製鏈接]

果套老西呢........貴到,,,不過真係超靚, 靚過我自己果套
1套戲睇10次....
師兄真係超級batman迷
EDMONDLUN 發表於 9-10-2012 10:45 PM

其實我好鍾意電影,而Batma又係我喜愛的角色,加上個導演拍呢套Batman三部曲超正",所以會睇十次八次絕非難/慘事 !:65:
樓主:呢d衫算吧la!
個頭雕真係唔似喎! 我勁愛Batman呢套戲,睇戲之餘仲買了兩隻Bluray在家,每套睇過至少十次,雖然今次Dx ...
buzz 發表於 9-10-2012 10:16 PM

之前動漫版果個頭似d
之前動漫版果個頭似d
ckc882000 發表於 9-10-2012 11:31 PM

100% totally agree!:71:
嘩!d 相仲靚過官圖,正~
P.S. 我仲等緊派貨,越睇大大d相越心急~~
個頭雕真係唔似喎! 我勁愛Batman呢套戲,睇戲之餘仲買了兩隻Bluray在家,每套睇過至少十次,雖然今次Dx ...
buzz 發表於 9-10-2012 10:16 PM

I don't think there is any Christian Bale's head avail in the market actually look like the real guy.  The 2011 comic fair one actually does not really look like him either.
頭像被屏蔽
回復 30# DreamWorks

師兄既PRODUCT 我有留意, 可否提供適合DX12 既BODY同SUIT 俾小弟~ THX^^
另外想問問大大幾時出售FIGHT CLUB - Brad Pitt ?? 好靚好吸引~
回復 39# kimlam

PM左你喇大大,麻煩你收一收...!!
回復 40# DreamWorks

唔該晒師兄~收到了!! 但回覆唔到PM...
咁BODY 方便有無平靚正又適合DX12 頭雕用?? 都係皆旺2樓搵得到??
另外已經FOLLW 左你個FB, 等你好消息啦~ 你開始有自己門市未呀??
我見佢網上開訂,成套老西賣$700美金呀 :Q
仲貴過架tumbler... 玩具0者,有$$都唔係o甘玩o卦?
回復 42# derekdnm

大大 ~~~ 可唔可以SEND 個WEBSITE 黎睇睇 ~~~ 謝謝:77:
回復 43# bigmic2109

正确黎講係$650US,一套老西換到三隻figure喇!
雖然真係好正,不過都係睇相算。
sideshowcollectors.com /forums /showthread.php?t=89215
回復 44# derekdnm
各有各人觀點啦,值唔值我唔敢講,
雖然我買唔起。
但有留意kato製作過程,的確係有需要呢個價,
因為佢完全仿照1:1製衣工序去做(可能更精細),
而且全人手製作,淨係心機錢都唔平...!!!!!