Toysdaily 玩具日報

日版神話,兄弟們醒覺吧.......

原文章由 nwcwa 於 31-3-2007 07:20 PM 發表
咩版都好
只要玩得開心咪得囉
諗咁多做咩

大佬即係大佬,岩聽。:$
原文章由 dicchan 於 31-3-2007 07:24 PM 發表

大佬即係大佬,岩聽。:$

:@:@:@
原文章由 nwcwa 於 31-3-2007 07:26 PM 發表

:@:@:@

有唔妥嗎???:handshake:
一個模做十萬個,日本先取兩萬個自己玩先,剩餘的比其他地方,問題是一個模做幾多重可保持質數,如果是一萬個,優質的就全在日本,如果三萬即是有一萬流出其他地方,如果十萬即是無分別,還有越早做的越好,一萬比二萬好,二萬比三萬好.三萬比四萬好,即是一個比一個好.如果收藏我會買日版.
原文章由 lukyuet 於 31-3-2007 07:46 PM 發表
一個模做十萬個,日本先取兩萬個自己玩先,剩餘的比其他地方,問題是一個模做幾多重可保持質數,如果是一萬個,優質的就全在日本,如果三萬即是有一萬流出其他地方,如果十萬即是無分別,還有越早做的越好,一萬比二萬好,二 ...

Exactly:)
其實
如果價一樣.
品質一樣.

老實講句.我都揀日版.買遊戲機已經是了.
是心理作用又如何.:shy:

但現在是各有各好.
日版有應募紙.
港版有應募表格.
但係我買神話的一貫做法 , 都係睇價錢 , 我就理得你咩版 , 總之價ok就得

呢件係一件玩具 , 你買得佢 , 就譽左玩架喇:love:

[ 本文章最後由 motochika 於 31-3-2007 09:05 PM 編輯 ]
3q
玩具迷同小玩家唔同,又要日版又要一出即買(?)..........

唔好點醒佢地同大家搶(行/水/平)貨, 同埋世界除左玩具重有好多o野玩/做~
原文章由 iorik 於 31-3-2007 03:00 PM 發表

講開訂購表.........

都唔知用唔用好:?:?

我都諗緊:ar:
就算日版同港版一樣$$人人一樣都買日版價錢咪又升過...算吧啦
"收藏"玩具 同 "玩"玩具係2回事, 目的唔同, 睇法一定唔同:ar:
我諗樓主都係想同d玩具新手"用家"講解下啫, 而唔係要同d玩具收藏家/ 專家/ 炒家/ 玩具店老闆過唔去
大家唔好自己對號入坐啦:o
其實各有各買,什麼版都無所謂,只要買完開心就得。

可能買開日版的大大,由細都大都玩開日版玩具,而且大系的日版和港版,差十萬倍

我細路玩大系都係日本版,又無爆甲,又靚,又無腳軟等等,

所以我記得第一次買新生星矢神話時,怕比人炒高,就在"蕉人"訂,

他話是日本版,我心諗日本版仲好,因為那時看見朋友的港版大系爆都七彩。

但當拿新生星矢神話回來時,又係一樣胸前有兩粒大大水口位,個天馬座個架又係企唔到,

之後就唔再信什麼日版和港版的分別。
頭像被屏蔽
其實............

係追開日版o既朋友............就算貴都會追.............

唔係追開日版o既朋友............幾貴都同自己無關..........

正所謂各有所好.........河水不犯井水.............影響唔到自己就得啦.............

何解要出post又容易引起誤會呢!!!!!!!!!