Toysdaily 玩具日報

查看: 4793|回復: 35

[個人收藏] [劣圖] 手機速影 Medicom Amazing Spider-man

小弟好喜歡蜘蛛人,呢隻蜘蛛最吸引我係個頭,其次係身型夠 slim,玩足成晚愛不釋手。

:53:2張~~~咁小:53::53::53:加相:help::help::help:
玩緊未得閒影,係咁影住兩張先。
呢隻M記蜘蛛俠,小弟最終都係忍唔住~入手了:$
雖然貴小小,但真係靚過HT九條街。
仲記得當然去蕉人買完,馬上行去HT對比,
馬上覺得"有買貴,冇買錯",
勸各位想入手o既師兄要快,因為限量1500隻,
貨只會買小見小,我考慮左兩日就貴左三草喇~:time:
頭像被屏蔽

回復 4# kafai1978

我同你感受一樣,我來回兆萬好多次,比較左好耐,終於都出手,如果再遲D買,可以能夠換既機會都越來越細,所以都決定出手,幸運地抽到隻 QC 非常好。
大大入得好:71:
呢隻真係無買錯,
但係大大隻你果隻會唔會覺得2隻腳之間有d緊?
我係影相果時先張開過對腳,因為好怕條庫會爆>.<
回復 7# 駿駿~

我未試,店員話要慢慢鬆條褲。
我都覺得今次呢一隻真係幾有誠意既出品,呢一隻身形我超鍾意,件衫既暗紋又靚仔,最好今次既M記蜘蛛人變回可動....
回復 1# 老孫

影多幾張啦~大大:64::53:   個頭真係幾靚仔 ~~ :58:
回復 10# bigmic2109
呢隻唔止個頭,全隻身形同比例都好靚....!!!!!!!
回復 11# kafai1978

大大, 有冇多D 相 可以俾我參考下:64:,  我都1516緊買唔買好~~~  係咪得" superman" 呢間野有得買呀??? THXXXXX  ,  我未買過medicom D FIGURES 呀 ~~~~  :64:

回復 12# bigmic2109

我見唔多鋪有,我只知依家只有超仁有,咁貴一隻,拍賣場我就唔敢買,講真千五隻買少見少,越遲買就算有得買,如果有問題都未必有得即時換,我都畀隻眼+頭形吸引左。
另外有樣野講,Medicom 質素以前 body同衫 都好易爛,依家有冇改善唔知道,呢隻我有好大愛,所以先駁大細買黎玩,如果有改善,我都唔想一間公司獨大,不談政治問題,只講 figure,希望 M 記可以越做越好。
回復 13# 老孫

Totally Agree ~:71:    ~~~~~
by the way,   how much is it?? :64:   i really wanna to get one :73:

老孫大大, ~~ 可否POST 多D 相呀??:63:  唔夠喉:77::64::35:, 我自己都好鐘意SPIDERMAN
回復 14# bigmic2109

我未有時間影,呢個 post 都應該夠你止咳。
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... ght=%2Bkiwi%5C_6255
另外,價錢 PM 畀你。