Toysdaily 玩具日報

查看: 9177|回復: 16

[玩具攝影] 每週一攝 6吋當12吋影之蜘蛛俠

之前講過會出返呢隻MEDICOM既蜘蛛俠,今日放假,即刻做野!!!{:1_210:}

MEDICOM既6吋關節鬆大家有所聞,不過價性比依然好高,:)

關節活動範圍大,可做出不少動作,:he:

呢個英雄係小弟至愛,點解呢?因為佢窮...:34:

有日同老友吹水,老友話:BATMAN窮既話做唔到英雄,因無裝備...:56:

IRONMAN窮都一樣無錢做甲...:49:蜘蛛俠就唔同呢!!!
無錯!佢窮都無用力量去做壊事...呢D埋英雄囉!!!:71:(我幾膚淺呢...:oh:)

呢張又來比大家輕鬆吓既...:34:

小弟有POST MEDICOM BATMAN ,有時間去睇吓,多謝觀賞:77:

http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=207931&extra=
haha..為人民幣服務~
我獨欠蛛仔!{:1_222:}
回復 2# kevchan1103

窮一生精力捉壞人既窮英雄...{:1_198:}
回復 3# darknight

大大可訂9月再版,OR上Y虎追現貨,(比多幾廿蚊)...:57:
我 DISPLAY 兩個星期左右發現, 蜘蛛絲已經下垂 及 變型~~ SAD
回復 6# guy_spider

不如試吓用風筒吹返直佢啦…
回復  guy_spider

不如試下用風筒吹返直佢啦…
bbq1120 發表於 23-5-2013 01:48 PM

好驚吹溶入面...
回復  guy_spider

不如試吓用風筒吹返直佢啦…
bbq1120 發表於 23-5-2013 01:48 PM

我唔係好敢吹.. 先用 pose 就位~
回復 8# 小堅

當然要睇返你手上支風筒有無溫度選擇啦,我用中溫吹完再(就住)拉直,再用冷風吹返,都頂到吓...{:1_203:}
雖然可動、塗裝不錯,可以可動的關節太明顯了,很像機器人!:time:
哩隻個造型其實我好鍾意,可惜買返嚟果陣佢d關節已經鬆鬆地,右手直情好易成隻甩出嚟:blame:....所以之後唔會再買哩個系列.....
追風 發表於 15-7-2015 12:30 AM
雖然可動、塗裝不錯,可以可動的關節太明顯了,很像機器人!

咪係囉,同HT比差太遠了:(
除了見他的動畫版中,在平行空間中的一個他是有錢佬外(有閒錢製作IRONMAN等級裝甲當消遣玩具玩捉賊遊戲),真的不曾見他發達過。{:1_373:}
真是非常難得他沒有為非作歹,還會幫助他人。
拍攝效果不錯,多謝分享。{:1_226:}

之前對medicom既spiderman都有d興趣,但買左孩記既marvel legends後,ML既樣做得較接近,我個人覺得 medicom 面相比較偏肥