Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [劣圖] 手機速影 Medicom Amazing Spider-man

回復 15# 老孫

THXX 師兄 ^_^ :77:   looking forward to see your post
回復 12# bigmic2109
我未有時間影,但我之前都好似師兄咁15、16,
但買左之後,你絕對會覺得"有買貴,冇買錯"...!!!!!!
旺角而家我淨係見到"蕉人"同"賊船"仲有,
但就建議你去"蕉人"買,因為"賊船"賣成16魚。
其實人地話M記Body好易爛,
但我有唔多覺喎,以前M記+BM,我有成廿幾隻拉打,
都淨係爛過最舊隻1號咋,其他都冇事....!!!!!!!
回復 17# kafai1978

大大, 有時間分享下MEDICOM SPIDERMAN ~~~  佢D PACKAGING 正唔正架??  多唔多配件架???  :77:

想知道 M 記易唔易爛,係 google 打 medicom body 睇圖片就知道,希望依家有改善喇。
利申 : 我隻 M 記漫畫版蜘蛛已經分解左。
回復  kafai1978

大大, 有時間分享下MEDICOM SPIDERMAN ~~~  佢D PACKAGING 正唔正架??  多唔多配 ...
bigmic2109 發表於 18-9-2012 02:59 PM

有時間我一定影。
個包裝好普通,我細盒,
好似EB船長咁上下啦~!!!
其實師兄可以去"蕉人"睇下,
佢有Display show左出黎,
順便可以睇埋HTo個隻對比下,
咪知入唔入囉....!!!!!!
回復 20# kafai1978

好呀 ~~師兄, 一定會去睇睇^_^ :58::71:
回復 4# kafai1978

岩岩去到蕉人想買,完壳.....:@
好彩仲有一水番,即刻dog rush:79:比全數等到貨:$
回復 11# kafai1978

所以有時睇官圖唔得,大貨隨時有驚喜

OT:講開實物,HT隻CW實物都冇上鏡咁頭大身細腳短,仲幾似TIM喎
回復  bigmic2109
我未有時間影,但我之前都好似師兄咁15、16,
但買左之後,你絕對會覺得"有買貴,冇買 ...
kafai1978 發表於 18-9-2012 02:48 PM

玩M記咁耐(小弟第一隻係MGS3初版蛇叔),除左悟空軟膠龜裂,都未試過爛BODY,我請教過蕉人黃SIR,發覺BODY自然解體,多數係唔多會玩或者SET POSE既玩家多,我自問隻隻新買都有做關節運動,一定要郁下每個骹位,咁就病痛都少D:77:
回復  kafai1978

岩岩去到蕉人想買,完壳.....
好彩仲有一水番,即刻dog rush比全數 ...
adidas 發表於 18-9-2012 10:31 PM

大大, 請問幾時再返呀???? 咁快SOLD OUT :79: ~~~ 係咪可以訂呀???
小弟今日都係去黃sir度買,黃sir話得返一隻,check過ok即刻俾錢,當時大約18:20
回復 26# jay_c

大大, 黃SIR 話會唔會再返呀???
回復  jay_c

大大, 黃SIR 話會唔會再返呀???
bigmic2109 發表於 19-9-2012 01:28 AM

我諗有都唔妨多,始終都係限量1500隻,
貨~只會買小見小。
我勸師兄係想買,好快快去訂,
到有現貨時,可能個價會貴D....!!!!!!
我俾大家毒到了......已訂!!:63:
正啊,好靚仔啊。