Toysdaily 玩具日報

查看: 22454|回復: 84

[其他] Bandai 油crack 事件回報室

因有 members complained Bandai 油crack.
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... p;page=2#pid6472955
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... p;extra=&page=1

所以我都 check 我的bandai 玩具. 不只SR 的metallic red, blue, gold paint 會crack.

Eg GGG,超龍神, dai guard etc.

Ultra act 一樣

Eg Jean bot

你有沒有 check 你的bandai 玩具paint?

是不是100% crack for the above toys?

不知SHF有沒有 problem?

bandai, 你做什麽呢?:blame:
SHF 海鰩 應該都有呢個問題

見到有日網 講 SHF ANKH 裂油.....

最近好多TD 的BROTHER 都講SR 合金 出事 裂油
估唔到SHF ANKH 都有人出事
笨大你最近搞咩
P.S. 有時會睇唔到圖,放左條LINK 上來
http://ichino89.blog94.fc2.com/

限定QC都咁差:67:
呢啲要補色都好頭㾗,一嚟如果淨係補果part,就要make sure 隻紅色match 番,唔係就要全隻油過,隨時貼遮蓋都貼到你想喊。。。
死圖呀.......標題已夠嚇人..........
死圖呀.......標題已夠嚇人..........
F.S.飛煞 發表於 9-9-2012 03:12 PM

入到link都係睇唔到圖嘅...
回復 6# herrickwok

更新左圖在FB 上,E 家應該可以睇到
shf就死架喇~~~ :38:
我隻超龍神其實一開盒就已經有裂紋,我仲以為係個別QC問題
又係閃紅, 有閃紅, 真係要想想.:58:
戰損版:38::38::38::38:
啱啱攞咗隻映司 仲諗住今個周六出去後追返佢 宜家可以慳返d銀兩:43: