Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 自組(大佬)

今日一入,行左幾個鐘成個人都出晒汁:80:,我都知係舊野or有人post過...但係都要分享下:71:,不喜勿插:68:

啤咩呀...7頭......我有炮架

脾隙好痕....點頂

客服:你好...足球特快投注 :64:
武哥:1234 4321 :67:
客服:密碼唔該 :64:
武哥:055699 :ar:
客服:請投注 :64:

武哥:唔...波膽過關3x4~波膽-札幌岡薩多 1:1 , 熊本羅亞素 2:2 , 京都不死鳥 1:3.....每注5000$ :36:
客服:重覆,波膽過關3x4~波膽-札幌岡薩多 1:1 , 熊本羅亞素 2:2 , 京都不死鳥 1:3.....每注5000$ 岩嗎? :64:
武哥:岩 :71:
客服:20000$買...請繼續 :45:
武哥:冇啦...你食蕉啦 :what:
客服:好...投注編號167,,祝你炒多d呀..:he:
武哥:你就167...信唔信我包起你全家呀喇 :blame:

話我167~~我支小鋼炮終於大派用場喇~~~~:x

就等我包起你全家 :!

完本想試做大逃殺,但係搵唔到体育服:63:
北野武正呀:71:日本演員最喜歡他了!!暴力宗師:71:
冇錯...庭頭市..最like0係大檔果到...揮一揮衣袖:angry:...成隻手.....:70:
真係好有大佬 feel. :71:
:71: excellent...
正呀!支持自組•••••••••:71:

正,是headplay的?
好鬼黑社會感覺,睇耐D有D怕怕:shiny:
:71: nice~ :64: Thx share~
正,是headplay的?
dragonken 發表於 9-9-2012 01:38 PM

係HEADPLAY呀