Toysdaily 玩具日報

查看: 7666|回復: 17

本人發覺有人係yahoo賣ottoys野真係會自己薦高個價黎炒咁戇居.

留意左一輪, 成日都係d冇分or低分到冇倫既account中標, 仲要係黎黎去都係個幾個, 乜真係可以無聊成咁?
我最唔明點解catwoman炒到8xx一張單都有人bid, 個D人先係做媒, 佢地放假去排咪唔洗比多$3xx,
第一日單點都唔值比多三佰掛
What a stupid 炒家!!
我都留意到,鑊鑊1 蚊起bid , 次次同一個人中番, 第日又放出黎 ... 連續數次 :66:
頭像被屏蔽
炒家正行街!!~~~~~~
回復 1# henryay

阿大哥!好無聊!呢度係12"討論區!講價錢去第二度講啦!重要開個咁無聊既post!
等我講返句公道說話啦樓主,先唔好理d炒家為乜要自己抬高個價先,總之人地俾得拍賣費就實有理由架啦,你又唔係炒家你點會明?再者,咁你又為乜咁無聊去留意人地bid乜,為乜bid,點解bid,仲要去留意一輪添,我反而覺得無聊果個似係你多d囉:45:
頭像被屏蔽
回復 7# pathk

x2

That's why all of us shouldn't buy anything from them, I rather to give up for that toy but not willing to let them to earn any money in my wallet!! :53:
回復 8# alan1128

上黎呢度, 你想傾咩? 宇宙奧秘? 你可以唔re架係o米? 你叻叻o米叫城管黎剷走個post law, 呢度又唔係未試過.
回復 9# emilykls

我覺得講呢個topic一定無自己bid自己野咁無聊. 我留意度係因為我想bid個隻野.
其實呢個行為⋯係拍賣場真係多到有如天上繁星
留意左一輪, 成日都係d冇分or低分到冇倫既account中標, 仲要係黎黎去都係個幾個, 乜真係可以無聊成咁?
henryay 發表於 3-9-2012 10:10 PM

股市樓市日日都係LEE D老千局咪又係咁多人中招...:45: