Toysdaily 玩具日報

查看: 11637|回復: 19

[分享討論] 想問下隻YF-29 Ozma 機究竟大手出左貨未呀~求師兄們解答

由於忙左兩三個星期....冇點留意D玩具....見到市面同YAHOO 都係得日版....而且已係炒價{:1_198:}...係咪又好似早乙女機初版咁又冇行貨同勁CUT單呀....? 都唔知高唔高追好....麻煩各位熟行情既師兄解答.....:64:
Macross F哩條拉都係得日版無行版, 我都係出咗兩三日先狗沖去買, 個價比初出貴咗少少囉! :o

高唔高追睇你對佢有幾有愛喇! {:1_197:}
我直接上日本網訂都要2萬2日元連運費!:45:
所以如果已現在出面個價錢未到十算都叫做OK㗎喇!:58:
PS:當然要有大愛{:1_221:}至好落呢個火坑啦!:67:
回復 2# 可變戰士

其實Macross F 唔係魂SHOP一直都有行架....我25F初版同25S都訂行....隻25F行仲派到貨....25S就冇行派但都俾到隻日我....YF29紅就冇訂左行日都冇焗係出面食炒價....但之後幾隻都超多貨....兩隻171訂仲貴過之後街價....所以唔訂..冇理佢行同日岩價就買....所以呢隻又冇訂...不過冇諗過呢隻又即炒....唉~{:1_229:}

ANYWAY....唔該師兄既information.....我諗都係要高追架啦....2200走唔甩架啦...唉
回復 3# iceng0083

我就係大愛....隻隻都有買....不過大愛都想買得抵嘛:p~麻煩師兄...
其實所謂行,都係大型水貨。 Macross license所限,香港唔會有hk Bandai 代理既貨。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 7# mythsgod

咁我以前係皆旺地庫訂那隻25F初版佢話行既...but anyway 最緊要有得玩...行日都ok....睇黎都係要高追啦....已經係yahoo物識緊....22魚:26:
回復 8# mythsgod

唔該師兄...:77:
頭像被屏蔽

NY有貨賣但要3萬3千幾日元未計運費!:50:
C兄睇你的大愛有幾大喇!:38:
Wrong post and I help u to move already. :)
回復 12# iceng0083

如果33000yen未計運費應該貴過係呢度買喎...anyway thx 師兄
回復  iceng0083

如果33000yen未計運費應該貴過係呢度買喎...anyway thx 師兄
tonantony 發表於 4/6/2014 05:25 PM

喺香港買算喇! 可以快啲反嘛! :^