Toysdaily 玩具日報

查看: 17250|回復: 21

[分享討論] SIC & MR 拉打1呺 & 2呺 NEW & OLD FIRST & NEXT

SIC 同 MR 都已經出了拉打1呺 & 2呺 還有 THE FIRST & THE NEXT Ver.大家又喜歡那一個呢?????
1. SIC OLD 1 & OLD 2

2.SIC NEW 1 & OLD 2

3.MR THE FIRST 1 & 2

4.MR THE NEXT 1 & 2  and SIC THE NEXT

5. MR SHOCKER

6.SIC and  MR

** 我想要 SIC V3........... !!!
新果對SIC冇乜味道...  但期待V3中 :35:
頭像被屏蔽
The First & The Next version is the best in my view.
我鍾意舊版同The First版,新嘅SIC唔新唔舊兩頭唔到岸咁 . . .

:^我想要 SIC V3
最靚都係MR the next

我就鐘意新1,2号啦!期待新V3,希望佢出齊新光榮6人衆!{:1_214:}
師兄嘅1、2號每代都好齊,點解唔買埋榮光六人咁就有埋新1、2號
師兄嘅1、2號每代都好齊,點解唔買埋榮光六人咁就有埋新1、2號
ryu4103 發表於 5-5-2014 12:58 AM

有買光榮6人,不過同其他重複了所以無開!
The First & The Next version is the best in my view.
garykuga 發表於 4-5-2014 11:52 PM

我都覺得 MR 的THE FIRST & THE NEXT VER 好D, 所以都用了來改造 SHOCKER !!:67:
Great collection :^

MR 系列最唔好就係頸巾阻礙頭部向左轉
我就中意,不可動版同mr:love:
MR版好d, 新1舊2太花巧了, 期待出V3吧:love: