Toysdaily 玩具日報

查看: 5847|回復: 41

[3A/ threezero] 3A維修問題

話說呢排見好多ching都出ambush既圖,小弟睇到心郁郁,跟手琴日就係阿虎bid左人生第一隻既3A番黎,結果出師不利,第一隻就中左sad位,一開盒拎隻野出黎果陣個頭甩左出黎:79:

請問各位ching,小弟係唔係應該同3A既客服聯絡問佢維修既事?:64:
cs@threeaonline.com

SEND張相去問~~
SEND張相去問~~
chiman0123 發表於 25-8-2012 12:06 PM

唔該哂ching:64:
其實係什麼問題??...計起來係這裡第二個師兄既ambush發現頭甩事件.

p.s. 我係街鋪訂仲未派貨
其實係什麼問題??...計起來係這裡第二個師兄既ambush發現頭甩事件.

p.s. 我係街鋪訂仲未派貨
tallken 發表於 25-8-2012 12:21 PM

個頭下面有條幾條好似砌模型果陣用黎連接兩舊零件既果條野斷哂,結果個頭就甩左出黎,我估可能係d工人組裝隻野果陣用力得濟整斷左掛:26:
個頭下面有條幾條好似砌模型果陣用黎連接兩舊零件既果條野斷哂,結果個頭就甩左出黎,我估可能係d工 ...
Softsong 發表於 25-8-2012 12:30 PM

師兄真係吾好彩 , 我都中左sad , 不過3A既服務好好 , 希望佢都會幫你換個盒啦 , 吾好擔心 !!!

我個隻左手有問題,佢地都同我換左隻新的,真係服務一流。
師兄真係吾好彩 , 我都中左sad , 不過3A既服務好好 , 希望佢都會幫你換個盒啦 , 吾好擔心 !!!
dvddvdhk 發表於 25-8-2012 01:10 PM

岩岩已經收到回覆既e-mail,話會換過隻新既俾我,而且佢仲會檢查好哂同埋幫我入埋電,問完3A之後一個鍾左右就回覆番我,甘既服務質素同態度真係超級好啊,好過HT好多:$
我個隻左手有問題,佢地都同我換左隻新的,真係服務一留。
ahsum 發表於 25-8-2012 01:18 PM

同意啊,服務水準一流!!:$
    如果3A出埋電影人物踏HOTTOYS條線,只要出得夠似樣,同齊配件,就算價錢貴D,我都肯定會轉去幫襯3A,唔再幫襯HOTTOYS:handshake:
我隻又係甩頭,已send email 去3a , 佢地已覆再換隻新比我,重速遞到我office, 真係比ht好十幾萬倍.......
3A…維修服務真係好好…:36:
Hottoy 真係冇得比…:42:
我都等緊我人生第1隻3A.....
第2隻琴日上網訂了~hehe
我隻又係甩頭,已send email 去3a , 佢地已覆再換隻新比我,重速遞到我office, 真係比ht好十幾萬倍.......
toys1333 發表於 25-8-2012 01:46 PM

CHING,好奇地想問一下由佢回覆你到速遞俾你依段時間過左幾多日?
3A…維修服務真係好好…
Hottoy 真係冇得比…
Grenade 發表於 25-8-2012 01:57 PM

絕對讚成,換著係HT,件野中左SAD位,仲要自己拎番過去換,如果係BATMOBILE依D大件野中就真係超麻煩,HT應該學下人地3A:42:
我都等緊我人生第1隻3A.....
第2隻琴日上網訂了~hehe
elises2 發表於 25-8-2012 02:00 PM

希望CHING你果隻冇事啦~我自己就冇訂到MIDAS,因為唔算係十分鍾意,而且暫時財力所限,遲D有多D閒錢果陣先再追番,黎儲全套. 我家陣就係度等緊ATOM同NOISY BOY算了。:73: