Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A維修問題

CHING,好奇地想問一下由佢回覆你到速遞俾你依段時間過左幾多日?
Softsong 發表於 25-8-2012 02:07 PM

我星期五出email , 佢話今日送黎 , 不過暫時而家都仲未見:69:
我星期五出email , 佢話今日送黎 , 不過暫時而家都仲未見
dvddvdhk 發表於 25-8-2012 03:51 PM

甘樣都好似幾快手,我依家仲未收到佢回番我e-mail話幾時可以送黎:63:
甘樣都好似幾快手,我依家仲未收到佢回番我e-mail話幾時可以送黎
Softsong 發表於 25-8-2012 04:05 PM

今日星期六可能已經放左工 , 或者星期一會有消息 , 我而家都係抱觀望態度 , 收吾到就唯有等星期一再問過啦 , 師兄共勉之 !!!
今日星期六可能已經放左工 , 或者星期一會有消息 , 我而家都係抱觀望態度 , 收吾到就唯有等星期一再問過 ...
dvddvdhk 發表於 25-8-2012 04:11 PM

又係波,我淨係掛住想隻野快d有得玩,一時都唔記得今日係星期六,人地可能會早收工,真係太心急了:35:
又係波,我淨係掛住想隻野快d有得玩,一時都唔記得今日係星期六,人地可能會早收工,真係太心急了
Softsong 發表於 25-8-2012 04:41 PM

人之常情 :71: 心急係正常既:handshake:
上網bid左隻全新未開封,開盒封後發覺隻腳有個位斷左,
係咪要send email後親自拎去3A公司換?

唔知會唔會又可以送上門換呢?

今日send左email去3A,但可能星期一先有人覆,有D心急......
上網bid左隻全新未開封,開盒封後發覺隻腳有個位斷左,
係咪要send email後親自拎去3A公司換?

唔知會唔 ...
twinsenckw 發表於 25-8-2012 08:17 PM

以3A今次既做法會係認貨吾認人 , 只要你發email比佢地 , 最好有埋相 , 到時佢都會送盒新既同你換盒舊既 . 另外 , 終於今日都係無送過隻黎 , 已發email等佢星期一覆:time:
以3A今次既做法會係認貨吾認人 , 只要你發email比佢地 , 最好有埋相 , 到時佢都會送盒新既同你換盒舊既 ...
dvddvdhk 發表於 25-8-2012 10:12 PM

師兄,你不如都玩下隻「戰損」ambush先,拎佢黎試下邊d關節位郁到,甘樣去等星期一,時間易過d,到時隻新既黎到,都知點玩,邊d位要細力d,邊d位可以大力玩,仲可以同大家分享下邊到有隱藏關節:DD
師兄,你不如都玩下隻「戰損」ambush先,拎佢黎試下邊d關節位郁到,甘樣去等星期一,時間易過d,到時隻 ...
Softsong 發表於 25-8-2012 10:28 PM

師兄 , 我都有呢個意思:p 而家可以放心試晒所有關節 , 做多d高難度動作 :34: 之後一定同各位師兄報告一下 !!! 不過吾好比3A既CS睇到呢段野:(
3A的話,係咪寄返俾佢先會有返件正常?
係咪寄美國?
3A的話,係咪寄返俾佢先會有返件正常?
係咪寄美國?
joshuakit 發表於 25-8-2012 11:50 PM

師兄如果你係香港既話 , 正如上面提過 , 你先發個email去 3A :cs@threeaonline.com先 , 最好連埋圖 , 顯示爛d乜野 , 正常情況下佢地既cs會send番個mail教你點做 , 吾需要太擔心 , 雖然我都未收到我件新貨 , 但我對3A既服務仍然有信心呢 !!
收到3A email了
上網bid無單無order no都照寄,仲要入埋電。
打個電話問,速遞最夜十點,日間要返工都唔怕。
我老婆睇完個email都嘩左一聲
收到3A email了
上網bid無單無order no都照寄,仲要入埋電。
打個電話問,速遞最夜十點,日間要返工都唔怕 ...
twinsenckw 發表於 27-8-2012 11:39 AM

"速遞最夜十點" - 正!! 遲 D 隻 Metal Gear Rex, 可以直接送去屋企了, 不用再送去公司. :71:
岩岩收到回覆了,要29號先送黎,又要等多兩日,真係心急死人啦:63:
回復 29# Softsong
想問問大大..你爛左個隻..點send番畀3a了...定唔駛send...等佢回收..