Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Softsong

[3A/ threezero] 3A維修問題

師兄如果你係香港既話 , 正如上面提過 , 你先發個email去 3A :cs@threeaonline.com先 , 最好連埋圖 , 顯 ...
dvddvdhk 發表於 26-8-2012 10:39 AM

唔該晒師兄,不過我仲未買3A既野,八卦想問下(遲D都買atom同noisy boy)
回復 30# setowah925

佢速遞隻新俾你果陣,你交番原本果隻俾個速遞員就ok的了
上門送貨及回收,你可安在家中等
二千幾買隻ambush有如此厚待,

三千幾買隻monger�batmobile.............唔知有無十分之一嘅服務呢?
同意啊,服務水準一流!!
    如果3A出埋電影人物踏HOTTOYS條線,只要出得夠似樣,同齊配件,就算價 ...
Softsong 發表於 25-8-2012 01:25 PM

邊有咁易....全世界能夠量產HT級數的真人有版權像真12"嘅廠有幾多間....?
有咁易做到佢果份...HT就唔會發展到億計生意啦...
今日真係送左隻新既黎 , 無缺件 , 無sad , 入埋電 , 真係check過先交黎 , 二千零有咁既服務 , H記架batmobile都做吾到 , 都係個句 , 雖然中sad貨 , 但係咁先試到何為好既客戶服務呢 :71: 真係要比個like 3A既customer service !!!
今日真係送左隻新既黎 , 無缺件 , 無sad , 入埋電 , 真係check過先交黎 , 二千零有咁既服務 , H記架batmobi ...
dvddvdhk 發表於 27-8-2012 08:32 PM

3A既客戶服務,售後服務真係值得俾個A佢:71:
3A既客戶服務,售後服務真係值得俾個A佢
Softsong 發表於 27-8-2012 09:12 PM

同意 !! 同意 !! 其實ht都可以諗下學下人地 , 下次有大件野訂就係網上訂 , 全數收paypal , 到時送貨比客戶 , 咁就very good勒 , 不過要包換貨先得 !!
同意 !! 同意 !! 其實ht都可以諗下學下人地 , 下次有大件野訂就係網上訂 , 全數收paypal , 到時送貨比客 ...
dvddvdhk 發表於 27-8-2012 09:19 PM

如果HT學左依個方法,甘樣以後應該唔會再出現呢次BATMOBILE第一日單就卡住左差唔多成個月既情況,以後隻隻野都可以係發貨期果陣好快就有得拎上手玩:73:
不過HT應該唔會用依個方法的了,多數都係照舊由得你係度等電話CALL,到門市排隊拎貨,話知你等到世界末日都係你既事:ice:
二千幾買隻ambush有如此厚待,

三千幾買隻monger�batmobile.............唔知有無十分之一嘅服務 ...
twinsenckw 發表於 27-8-2012 07:56 PM

都唔洗指意••••••••百分一都冇啦,公司大咗,好自然服務就冇咗。
我今次都要讚讚 3a, 因我隻 Ambush 大腿關節很緊, 完全扭不動, 於是向 3a 反映, 好快地, 它們已安排換隻新的比我了. 話時話, 今次隻 Ambush 好似幾多 sad 貨.
我今次都要讚讚 3a, 因我隻 Ambush 大腿關節很緊, 完全扭不動, 於是向 3a 反映, 好快地, 它們已安排換隻新的 ...
玩物者 發表於 28-8-2012 02:47 PM

淨睇呢到都有幾位師兄(包括我)中左sad貨 , 不過我好阿Q , 中左sad貨未賞吾係好事 , 有專人同你隻人偶鬆好骨 , 又入好電(電蕊都吾使買) , 足不出戶就送返黎比你 , 無投訴啦 , 係咪 ?