Toysdaily 玩具日報

查看: 12705|回復: 17

奇聞....PACIFIC RIM 悍戰太平洋 出 1比4....

啱啱係阿虎拍賣見到......1/4....真心笑咗出嚟:he:

自己search: 預訂 Pre Order 13年7月 NECA Moive 電影 PACIFIC RIM 悍戰太平洋 1比4 18吋 Gypsy Danger

XX Toys:58:
尋日睇完套戲...都OK!有D似超人打怪獸..玩具就真係唔好啦~唔吸引仲要呢D價...

同埋大大你好似直接POST LINK唔係咁好喎...:(
尋日睇完套戲...都OK!有D似超人打怪獸..玩具就真係唔好啦~唔吸引仲要呢D價...

同埋大大你好似直接POST L ...
宇宙之王者 發表於 21-7-2013 12:51 PM

多謝提點~~~問題唔係錢....而係....288M高...1/4 = 72M高 ...$7XX抵玩:he:

七十幾米之嘛
呢個size,甘既價錢
確係抵玩,留意下先:64::64:
1:4應該有初號機咁大:he:

係 18寸高, 心口和頭頂可 著燈, 仲有把劍安落隻手到

係 18寸高, 心口和頭頂可 著燈, 仲有把劍安落隻手到
gogogox3 發表於 21-7-2013 08:37 PM

師兄.....我都知道係18吋高, 請睇清楚我係串緊個拍賣.....
大家一齊買返幾隻,黎個機戰真人版  :DD
可惜neca出得太平滑,多D線紋滲返線會靚好多
Michael Bay有乜資格話人抄襲:blame:
http://www.tvbs.com.tw/NEWS/NEWS ... hwei820130716195209
Michael Bay有乜資格話人抄襲
基拉陳 發表於 22-7-2013 11:40 AM

Sorry,我都覺得有抄襲成份:(
係參考,
不過唔係變形金剛
係參考福音戰士。
亦可以話係鐵甲萬能俠。
呢套片的IDEA肯定抄日本仔, 無得否認~

neca見MK7咁好賣, 真係以為佢D玩具掂:x
回復 14# bigtomm

neca d玩具唔掂?? :(