Toysdaily 玩具日報

查看: 13506|回復: 20

[玩具報告] Robot 魂 Testament Gundam

一隻完全唔知咩背影既gundam, 不過見佢幾特別, 好似extreme gundam 咁, 唔係已常見既rx78或者渣古.
先來盒面, 一盒上手就俾錢.

內盒, 好多鎗, 好多手.

未裝任何裝備

裝上翼同手盾.

翼可展開, 武器有雙劍.

有雙鎗.

另一把鎗有刀, 背部既翼可變爪.

近鏡.

背翼.

雙劍.

last one.
:(今日我都入左手, 係就係膠的. 但幾好玩.:D
隻野造型唔錯,配件就好多隻替換手+手槍+軍刀,但膠咗d+瘦咗d!同馬兄隻最終型態極限高達比一比,一定好大對比!:^
頭像被屏蔽

岩岩發覺,原來遮住個頭,而家d高達都幾似kmf嫁喎,尤其隻隻都好瘦
依家興瘦身纖體,連玩具都不例外!{:1_214:}
個頭太大,個身太瘦:he:
無計!樣生出黎係咁就係咁,而且包包面好難收!:p
今日番去影番張對比一下。{:1_208:}

quote]隻野造型唔錯,配件就好多隻替換手+手槍+軍刀,但膠咗d+瘦咗d!同馬兄隻最終型態極限高達比一比,一 ...
mana1985 發表於 28-9-2013 12:41 AM [/quote]
早幾年睇開 gundam ace 的話,會知道呢隻的來由

其實呢隻本身嘅設定都唔錯, 只出現係漫畫,冷門左

出HG模型的話,我都會買的。robot 魂的話,定價貴了一點!
盒面有寫 SEED 系列 :50:
可能我少見多怪...真是唔多覺眼之前見過
:56:
估唔到呢隻馬兄都有入呢...........:58:
早幾年睇開 gundam ace 的話,會知道呢隻的來由

其實呢隻本身嘅設定都唔錯, 只出現係漫畫,冷門左 ...
ah_cow 發表於 28-9-2013 12:06 PM

呢隻係SEED外傳BOSS機黎嫁喎:50:
我要聽日先得閒玩佢。。。
小弟今日都入左
個背包設計幾好玩
變大手夠過癮:71:

想問下咁多位師兄
係咪而家D R魂股關節都係同呢隻一樣設計
扭唔到向後?
好耐冇入R魂唔太清楚 好似之前果D都唔係咁架{:1_215:}
nice photos.  support.  This Gundam looks strange to me.  Doesn't look like a Gundam at all.