Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Ironman Mark I (2.0)產品問題(包括中間LED燈,缺地台事件)集中討論

我隻mark I 既然後燈已經不能再著啦:63:
支持大家

消委會最有用就係定期從各報章, 公開有問題店舖的名單.
回復 1307# good886

後補資料之前已經遞交左!但係到依家都無消息!有無大大方便聯絡睇下進度?
回復 1308# alan1128

我第一次Fax晒出去,一个消息都无番lor..........
回復 1309# bunchan

已網上再查詢,待覆.
請也一起行動.
https://www2.consumer.org.hk/ccw ... eseEnquiry?OpenForm
:71:回復 1310# fatestay

今晚放工再追! 大家都唔好因為隔左排無左見事!
原來HT無覆過人,CC正follow up緊,都好...

九龍旺角
西洋菜南街1N號
兆萬中心2樓218號舖
Hot Toys Limited
總經理

Hot Toys Limited總經理:

就上述檔號個案,本會日前已聯絡  貴機構請覆,現特再專函敬達,希請儘快賜覆本會為盼。

倘蒙垂詢,歡迎賜電:37611616與本人聯絡為荷,謝謝!

消費者委員會XXX
電話:37611616
傳真:25906271
電郵:cc@consumer.org.hk                           

信件副本送        :        客  戶(供存照記錄)

二○一二年十月四日

--------------------------------------------------------------------------------
唔覆咁冇品.......:53:
Hot Toys 不來都無品gar la!! 就係因為佢地諗住出d咩都有人買! 唉!!!
人無信而不立....,how 活?
回復 1312# whitedol

謝謝師兄既跟進!!haha!!唔應當無事.....衰過陳茂波!!
最近門市都靜左,無新產品又無貨派,無充份利用鋪位,可能有新計劃?

有時我覺得佢地d期都幾亂,一時又一堆出,一時又靜蠅蠅,d期神神秘秘,又唔統一發放消息,又要搵槍手透露下dd咁
回復 1317# whitedol

呢D咪扮哂野的表現囉...大支野HT
你們的至愛的回應...就是不回應...已經是第二個reminder了:38:

The General Manager
Hot Toys Limited
Shop 218, 2/F., CTMA Centre
1N Sai Yeung Choi Street South
Mongkok, Kln.

Hot Toys Limited總經理:

就上述檔號個案,本會日前已聯絡  貴機構請覆,現特再專函敬達,希請儘快賜覆本會為盼。

倘蒙垂詢,歡迎賜電:37611616與本人聯絡為荷,謝謝!

消費者委員會XXX
電話:37611616
傳真:25906271
電郵:cc@consumer.org.hk                           

信件副本送                客  戶(供存照記錄)

二○一二年十月十日

不管如何告,HT老板还是每天鱼翅拌饭的啦....哈哈哈