Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Ironman Mark I (2.0)產品問題(包括中間LED燈,缺地台事件)集中討論

我到宜家都无收到email lor~~~~:56:
我到宜家都无收到email lor~~~~
bunchan 發表於 6-9-2012 11:09 AM

再send啦~有冇tick願意提交資料??
回復 1277#

我系fax 封信去ga....连埋spec同invoices
回復  民

我系fax 封信去ga....连埋spec同invoices
bunchan 發表於 6-9-2012 11:17 AM

師兄齊晒資料 cc唔洗email問你拎係正常~:71:
回復 1279#

哦。。。原来系估。。。晤该晒师兄
今朝send 左
剛剛再收埋cc電話confirm
會assign搵人跟
再通知.
cc話收到我封email但無attachment,要我send過,但我個out box明明有show到有attach文件,奇:@

anyway, 都sent 了
回復 1282# whitedol

o...唯有再send la 师兄
回復  民

bunchan 發表於 6-9-2012 11:17 AM

其實咁做真係無乜用,佢地就算收到信轉個頭只會掉落垃圾桶,有無聽過一句說話,好佬怕爛佬爛佬怕潑婦,面皮夠厚的call齊人馬記者等,踩上佢舖頭同佢嘈,搞大件事佢上埋新聞佢地先會有可能做下野,如果send個e mail寄封信就諗住佢會理你,咁政府總部果班人就唔洗咁辛苦又絕食又過夜啦
頭像被屏蔽
回復  emilykls

玩玩具要玩到去呢個地歩......
做人有原則係啱,但講到尾都只係由一 ...
iwillneverlose 發表於 7-9-2012 02:31 PM

傻啦,真係有人作出行動對待呢件事先係一個好開始
而家唔係玩家過於認真,係HT過份鬆懈
宜家HT, 个个spec都加多句 Product details could be subjected to change without further notice
ga la.....
宜家HT, 个个spec都加多句 Product details could be subjected to change without further no ...
bunchan 發表於 7-9-2012 02:50 PM

真係唔明點解個spec都可以話會有出入.
ht唔知自已會出咩加咩?
如果真係比人告呢句可以免責咩?真係多舊魚
回復 1288# fatestay

所以真系晤明,如果系gum其实我地订左之前果D,宜家HT加尼句野,会晤会有诈骗成份?? 哈哈哈。。。。
回復  emilykls

玩玩具要玩到去呢個地歩......
做人有原則係啱,但講到尾都只係由一 ...
iwillneverlose 發表於 7-9-2012 02:31 PM

其實我唔係追究責任的一份子黎,只係提出一個方法俾一班苦主去試行,鍾意就跟唔鍾意就算,我自己都有買MARK 1,有無地台對我來說真的無乜所謂,不過見到一班原則之士上黎呢度討論咪上黎吹下水,我自己當然就唔會浪費時間黎做呢D吃力不討好的事情啦,不過我對果班人都唔會反感的,佢地都係想爭取返自己的權益