Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Ironman Mark I (2.0)產品問題(包括中間LED燈,缺地台事件)集中討論

我估一般有時限的,所以可以投訴埋 cc:66:
今日打過上HT總壇, 個CS男番左黎...依然好態度
佢話佢地上面有開會, 但未有結果, 但反映的意見都上左上面架喇...
我話D客基本都唔係想要返個地台(或者叫做無可能要得番), 係想要個交代,道歉聲明咁, 佢都話頭醒尾知要係官網做比較正規D, 唔好係WEIBO/FB做...
我再REMIND佢一次佢地出事後改SPEC呢個情況係好不要得...

ANYWAY, 佢地知, 差在肯唔肯做....
同埋佢講佢有睇我地呢D討論...我諗九成九都係講呢度架喇.
報導到此為止:43:
請問點樣可以打開左手那飛彈發射蓋?好實,太大力又怕整爛。
Thanks
回復 1263# guideguide

最好塭cutter慢慢“驕”
頭像被屏蔽

回復 1265# KAWS

說得好!小弟剛換了一盒3A,服務好到無得彈,
試過曬關節和燈送回一盒給我,收到貨後真的很開心。
HT永遠只逃避問題,ironman6的胸甲不對位,不去正視,
有太多太多例子。我們只是講道理的一群。(不喜勿插)
回復 1266# toysbear

佢地慣左偷偷....
MARK VI 個甲都好似係偷偷改番岩, (有錯請更正)
當日我都係睇TD見到有師兄把兩張圖對比支棍仔位置先知....
其實做錯就應該認啦,
好似EB、3A咁,出左問題都會認錯、補件之類,
唔計佢補返o既件好唔好,起碼都會正視問題,
同服務態度好好。
請問膊頭係咪無法響左右兩邊向上提起呀?(前方上下冇問題)
我都收到信了...........
回復 1270# fatestay
點解我乜都未有...????
定係去左雜件箱,唔知洗左....!!!!!
回復  fatestay
點解我乜都未有...????
定係去左雜件箱,唔知洗左....!!!!!
kafai1978 發表於 5-9-2012 05:19 PM

你受到歧視,快d打去cc問下
我都收到email了
會用張單同網頁資料覆返cc
據理力爭!
Sent out the receipt tonight la:66:
Dear xxx,

參考編號CC xxxxxxxxxxxxxxxx

您好!感謝閣下回覆.
相信 貴會已收到為數不少有關今次(TOY HUNTERS)Hottoys mark-1事件的投訴, 敬希謹慎處理.(注意:絕非網上惡作劇!)
因這涉及商業誠信/欺騙消費者的事件, 已於各大討論區及相關行業中廣泛討論並關注.

本人同意 貴會將資料轉交被投訴商號。 並要求幫助追討缺欠的地台(Figure stand with mark I nameplate and movie logo); 收費單據請見附檔, 請參考買賣條款及於網頁上的商品說明; 我相信買賣應保障雙方, 本人對今次不公平事件定會追究到底, 直至TOY HUNTERS作出道歉聲明並補回地台. 謝謝 貴會協助!